patrykbuk Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam. Jestem Patryk. Przywiodła mnie na to forum chęć zrobienia czegoś ze swoim autkiem które potrebuje nowej jakości. Liczę że dostępna tu wiedza pozwoli mi pełnowartościowo dbać o swoją fure. Pozdrawiam
robson37 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow
L4m3r^ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Kamil. O auto które użytkuje [ MB W124 ] od zawsze lubiłem dbać, jednakże teraz rejestrując się na waszym forum mam nadzieje ze czyszczenie, pielęgnacja auta sprawi mi jeszcze większa przyjemność
suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Powitać brać forumową Trafiłem tu za sprawą kolegi, który zajął się odświeżeniem mojego samochodu i małymi krokami chciałbym ułatwić mu pracę.
iceman_873 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Witam wszystkich czyscioszków:)
r4suk Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 witam, mam na imie mateusz i pisze z uk. pozdrawiam
okarol Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 heej! Nazywam się Karol. Zalogałem się na stronie, bo jestem pod wrażeniem waszych prac. W przyszłości sam wrzucę jakiś mój projekt.
potengos Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Witam Wszystkich zapaleńców. Mi jeszcze troszkę do brakuje do takiego stanu, lecz powoli będę obserwował i się wdrażał w ten fascynujący i wciągający temat odnowy naszych ulubieńców Pozdrawiam
rafalodi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Witam wszystkich, mam na imię Rafał i choć nie mam doświadczenia mam zamiar douczyć się jak porządnie wyczyścić moje autka... Na początku mogę zadawać trochę dużo pytań, ale myślę, że mnie nie wyrzucicie od razu
sumo28 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Witam na forum. Pozdrawiam Wojtek.
Monia Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Cześć Wszystkim, mam na imię Monika i mam nadzieję, że podpatrze od Was profesjonalnego detailingu. Pozdrawiam
GLORIA Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Witamy serdecznie, wszystkich. :-)
Mikuśka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 cześć wszystkim , będę prosić o rady bo dopiero raczkuję, moje auto to srebrny merc i dużżżżżżżżżżżżo trzeba przy nim zrobić
eratez Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Witam Mam kilka samochodów do więc będę tu częstym gościem. Pozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi