manio49 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam witam, trochę późno ale
Bzyk Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam, już jakiś czas czytam, czas powitać szanowne grono forumowiczów
darek_op Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 witam witam w prawdzie parę dni bo rejestracji ale lepiej późno niż wcale
AudiA8D2 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam. Chciałbym troszkę odświeżyć lakier w swoim samochodzie, więc myślę że czegoś się tutaj dowiem
Mielony Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Witam, na forum już trochę jestem, ale nie miałem na dyskusję. Mam nadzieję, że się to zmieni
minime Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Witam, ...musze przyznac ze czytanie KA ...wciąga ... kompletuje sprzet pozdrawiam M.
czester24 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich. Znam to forum od blisko roku, jednak dopiero teraz zdecydowałem się na rejestrację.
Majaq Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich Forumowiczów! Do tej pory odwiedzałem forum potajemnie, ale dzisiaj przyszedł czas się ujawnić. Jestem zafascynowany efektami prac, które są relacjonowane na forum, zatem pora zająć się też "poważniej" swoim autem.
Bacuś Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich Forumowiczów! Do tej pory odwiedzałem forum potajemnie, ale dzisiaj przyszedł czas się ujawnić. Jestem zafascynowany efektami prac, które są relacjonowane na forum, zatem pora zająć się też "poważniej" swoim autem. Witam elblazanina ... Może w końcu się zbierze jakas ekipa od nas z miasta .... Może coś się zacznie wiecej dziać na tym terytorium
Artur05 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Cześć jestem Artur i od marca jestem uzależniony
Przemo86 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Witam mam na imię Przemek lubię dbać o samochód ale chciałbym zacząć robić to bardziej profesjonalnie z użyciem dobrych kosmetyków dlatego mam nadzieję, że wiedza zdobyta dzięki temu forum mi w tym pomoże
offthe Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Cześć, od jakiegoś czasu czytam forum i jestem zafascynowany efektami prac z PSB, też tak chcę Dużo czytania, ale to sama przyjemność. Zaczynam kompletować sprzęt. Zima za pasem, więc trzeba się sprężyć z odświeżaniem autek
Patriarcha Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Witam! Czytam forum od dłuższego czasu i bardzo cenię sobie tutejsze materiały i zdobytą wiedzę.
gjozwiak Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Grzegorz z Wrześni. Bardzo chętnie z pomocą forum zajmę się swoim autem ale to proces Wiedza rozległa a czasu brak - w związku z tym zapytam wprost czy ktoś w forumowiczów z okolic Wrześni - Poznania przyjmie ode mnie zlecenie dopieszczenia auta (lakier tapicerki , plastiki, felgi) - HONDA CRV srebrny metalik 2006 r ? Lub poleci firmę myjącą z okolic ?
CPAWEL Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Witam. Mam na imię Paweł, mam zamiar na dłużej tutaj zagościć Pozdrawiam
Maciej128 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam bardzo serdecznie wszystkich kosmetykoholików.
Rekomendowane odpowiedzi