adson1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie a w szczególności Trójmiasto i znajomych z VW Polo Klub Polska
Cuore Sportivo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam wszystkich i powiem tak, człowiek zawsze się uczy a na tym forum można się dużo nauczyć. Zadbane auto to nie tylko estetyka, to bardziej wirus...przynajmniej dla mnie !
sol2 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam wszystkich "kosmetologów motoryzacyjnych" szczególnie ze Szczecina i okolic.
proiss Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Chciałem przywitać sie ze wszystkimi jestem Łukasz z Olsztyna i dzięki Wam moja panda cały czas wygląda jak by dziś wyjechała z salonu
gargus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
MrPatience Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów i "przeglądaczy" tego forum! Zadbane autko to szczęśliwy właściciel i dlatego tu jestem ;) Pozdrawiam
panek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam
mati7777 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam Bardzo się cieszę, że znalazłem to forum! Mnóstwo wiedzy - zabieram się do czytania Pozdrawiam wszystkich Użytkowników
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 HEJ! Już od dawna oglądam forum, teraz postanowiłem się zarejestrować
PleśniaK Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 CZEŚĆ! Mam na imię Konrad i kosmetyką aut (hobbystycznie) zajmuję się od ok 5 lat. Uwielbiam to robić i nie wyobrażam sobie tygodnie bez kilkugodzinnego porządnego "wypucowania" mojego auta. Teraz postanowiłem wejść w nieco bardziej profesjonalne podejście do tematu i trafiłem na to forum. Dla tego tu jestem . Forum przeglądam od kilku miesięcy, dla mnie to skarbnica wiedzy. Czym więcej czytam tym bardziej zdaję sobie sprawę jak mało wiem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia za ok. 2 tygodnie w dziale "Pokaż Swój Blask" gdzie pokażę jak dbam o swoje auto i przywitam się z wami na dobre .
alarec Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Cześć, "bardziej" profesjonalną kosmetyką zajmuje się już od kilku miesięcy, i powiem że wciąąąga Mój arsenał stale się powiększa. I wiem że warto dołożyć na lepsze środki samochodowe.
roza44 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Dopiero mam zamiar nauczyc sie prawidlowo dbac o samochod i troche poeksperymentować. Znalzłem to forum w internecie i wydało mi sie ciekawe, a co najważniejsze forum "żyje"!
bws34 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam wszystkich,już od jakiegoś czasu przeglądam forum i teraz przyszedł czas żeby powalczyć z brudem i zaniedbanym lakierem samochodu
kris82 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim zapaleńcom. Swoja przygodę z detailingiem dopiero zaczynam
cubus1 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Forum przeglądam już od ponad roku, zalogowałem się pod koniec czerwca, no i jestem po pierwszej hobbystycznej korekcie Witam wszystkich:)
Arek956 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam, z detailingiem nie mam żadnego doświadczenia ale od zawsze czyszczę swoje auta różnymi woskami itp.Na forum natknąłem się na A4-klub i mam nadzieje że zdobędę trochę wiedzy i będę mógł bawić się z lakierem lepszymi kosmetykami niż dotychczas czyli nędznymi woskami z norauto
Rekomendowane odpowiedzi