pmo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam wszystkich! Bardzo ciekawe forum.
cyra Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. To o czym tutaj piszecie, to dla mnie prawie kosmos. Ale już mam glinkę, sciereczkę i wosk. Tylko trochę czasu potrzeba.
davidp Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich jestem lakiernikiem i jak zobaczyłem jakie cuda można zrobić nie tylko z lakierem to musiałem się zalogować.
koko Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jak wszyscy to wszyscy. Witam wszystkich, piękne forum kopalnia wiedzy zabieram się za czytanie, pozdrawiam.
mattpl Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich użytkowników. Mateusz ze Świdnicy - amator
aki1982 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich użytkowników tego forum, Nazywam się Artur i mieszkam w Lędzinach. Można powiedzieć że od paru miesięcy coś robie w kierunku autodatalingu. Pozdrawiam.
karambol Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam! Jestem Sebek od jakiegoś czasu bawie sie w detaling ale zawsze można powiekszać swoją wiedze w tym temacie
buka Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 aki1982, witam kolege z sąsiedniego miasta
JanKowalski Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam serdecznie.Jestem Krzysiek i pochodzę z Kołobrzegu a trafiłem tu ponieważ jak sądzę podzielam zainteresowania większości użytkowników forum,Poza tym dołączyłem do Was żeby się czegoś nauczyć i mam nadzieję że mi się to uda.Pozdrawiam...
LukAAA Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich! Nazywam się Łukasz. Na forum trafiłem gdyż stałem się właścicielem pierwszego samochodu którego chcę dopieścić jak tylko umiem (poprzednie samochody rzadko nawet myłem). I o dziwo sprawia mi to ogromną przyjemność, zapału i chęci bardzo dużo ale puki co jestem zielony w temacie Pozdrawiam.
aki1982 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 jarnold pozdrowionka od sąsiada
mbs747 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam Nadszedł czas na zmianę z dotychczasowego czytelnika na użytkownika. Super forum - bardzo dużo już się dowiedziałem, ale jeszcze więcej przede mną Pozdrawiam wszystkich
hmmkot Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dzień dobry i ja dołączam do myjących inaczej - na razie wprawdzie przednia szyba ale i tak blask jest
LBB Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Trochę poczytałem, wciągnąłem się jeszcze bardziej w detailing i w końcu postanowiłem zarejestrować się na tym forum .
MarcinAutoSpa Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich. Trafilem tu by poszerzac wiedzę dotyczacą Detailingu oraz się nią wymieniać. Jestem otwarty na robienie testow roznych kosmetykow oraz sposobow mycia poniewaz posiadam myjnie samochodowa w Krakowie.Chcialbym nauczyc sie najlepszych metod i poznac tajemnice najlepszych kosmetyków do pielegnacji naszych Maszyn. Serdecznie pozdrawiam .
kowalma Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dzien dobry ;-) Marcin - Wroclaw
szyna49 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam wszystkich zapaleńców
Mefju Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Fangio Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam wszystkich zakręconych na punkcie detailingu. Ja również "zaraziłem" się tym tematem. To forum, to jedna wielka kopalnia wiedzy - dlatego tu jestem. Mam nadzieję w niedługim czasie pochwalić się swoimi "osiągnięciami" w temacie czystości samochodowej
guido Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu czytam forum, więc wypadałoby się przywitać
Rekomendowane odpowiedzi