zaper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów, Michał z Wrocławia, posiadacz Almery N16
heniowaty55 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam wszystkich ;] Mam na imie Michał jestem ze Strzelec Opolskich ;] Posiadacz Laguny I PHI
emiloc Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich bardzo gorąco
krzysgro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Krzysztof, mieszkam w Skanii, mam swiezo kupionego S-maxa, pozdrawiam!
MarcinSC Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam, mam na imię Marcin i jestem z Sosnowca (woj. Śląskie) mam nadzieję że znajdę tutaj wiele ciekawych informacji i fotorelacji z Waszych prac
charis92 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Gorąco witam wszystkich zapaleńców czyszczenia swoich bryczek Pozdrawiam Krzysztof
r4dzio Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich na forum. Laguna to mój pierwszy samochód, a w sprawach moto jestem kompletnym laikiem. Lagunę mam już 4 miesiące, ale jak dotąd myłem ją tylko raz i porównując z tym co Wy robicie swoim furkom chyba nie można by nazwać tego myciem.
maziboss Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Już widzę, że spędzę tutaj wiele czasu i dużo się dowiem. Dobrze, że takie forum istnieje Pozdrowienia!
gallus Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam kolegów oraz koleżanki jeśli takowe tu się kręcą Wojtek z Wisły (śląski) z kąd się tu znalazłem postanowiłem że chce nauczyć się polerowania aut i wszystkiego co z tym z wiązane. Po co? Bo na starość kiedy będzie mi brakować lat do emerytury właśnie wykonywaniem profesjonalnych polerek chce się zajmować. Mieć swój mały garaż 8x10m i tam właśnie samochodom nadawać nowy blask. A po za tym chce pieścić swoje auto.
t-o-c-d-s Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Jak profil głosi - od urodzenia Łukasz,posiadacz starej acz świetnej Starletki. Na co dzień doradca serwisu, po pracy czyścioch przy autkach Mała dygresja - forum n-czasu wstecz pozwoliło mi dowiedzieć się, że istnieje świat poza Sonaxem,a pranie tapicerki i polerowanie to zdecydowanie inny zestaw niż Vanish + Farcela Pozdrowienia dla wszystkich
królik Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Powitać! Nadszedł czas by się ładnie przywitać, zacząć wertować setki stron i dowiedzieć się jak mogę zadbać o lakier swojej Bożenki ( Honda Civic EP4) Jeszcze raz witam wszystkich
masa140 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i bardzo lubię czyścić swoje 300C ale po tym co wy potraficie zrobić z samochodami to wielki szacun - a ja jestem laik na maxa. Mam nadzieje, ze to się zmieni.
ziomqq Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam! Nazywam się Adam, jestem z Rybnika. Swoją przygodę z polerowaniem samochodów dopiero zaczynam
frogas Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam! Na forum zarejestrowałem się, pewnie jak wszyscy aby jak najlepiej zadbać o swoje auto (C70 I). Pracę przy aucie zacząłem od "korekty" lakieru, która wyszła w oczach znajomych rewelacyjnie, natomiast mnie nie do końca satysfakcjonowała (cienie). Po kilkudniowej lekturze forum gromadzę dodatkowe produkty aby jeszcze poprawić swoją pracę, o czym z pewnością napiszę w odpowiednim dziale ! Pozdrawiam!
Patryykk Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Hejaa ;> Jestem Patryk z Warszawy Na forum zarejestrowałem się aby dowiedzieć się kilku rzeczy o detailingu aut.Pozdro
radekkawa Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Cześć. Fajne forum. Przynajmniej mogę pokazać żonie że są ludzie którzy mają jeszcze większego fioła na punkcie samochodu niż ja
darkzone Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Ciesze się, że odnalazłem w internecie grono ludzi którzy mają tego samego bzika którego mam ja. Dotychczas było to mało profesjonalne podejście, choć czystości samochodu zazdrościła mi niejedna osoba, choć jak wiadomo jest "czystość" i czystość Mam nadzieje, że dzięki Waszym fachowym poradom przejdę na wyższy stopień wtajemniczenia i dopicuję moją polóweczkę na cacy
cradleoffilth Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To i ja rowniez witam wszystkich i zaczynam zglebiac cala wiedze ktora zostala tu zgromadzona
m4rQ Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nazywam się Marek i trafiłem na Wasze forum celem przywrócenia świetnego wyglądu mojej MX-3. Zawsze zwracałem uwagę na stan techniczny, wygląd maszyny był na drugim planie.... dopóki nie postanowiłem , że chcę mieć ładne i sprawne auto. Mam nadzieję, że moje posty pomogą nowym właścicielom 1 pojazdy, którzy kupili tanio samochód i dopieszczanie go mają przed sobą.
Magnes Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Cześć. Mam na imię Łukasz. Trafiłem tu z vw-passat.pl. Po przejrzeniu kilku tematów na forum stwierdzam, że nic nie wiem o kosmetyce aut. A chciałbym wiedzieć więcej i potrafić tą wiedzę zastosować.
Rekomendowane odpowiedzi