Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, na forum trafiłem przypadkowo, ale na pewno już tutaj zostanę - tak jestem samochodowym pedantem :P

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Mnie niestety również dotknęła choroba zainteresowania kosmetyką samochodową. Aktualnie raczej z wyboru niż konieczności jeżdżę czarną toną fordowskiego złomu z 1989 roku.

ec09c6e2c18b2652m.jpg

Niestety lakierniczo do rozsądnego stanu trochę brakuje ale mimo wszystko dbam o niego. ;)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Znalazłem to forum i widzę że są tu "łepscy ludzie" i liczę na to że fajnie się będzie z Wami współpracowało

Opublikowano

Witam wszystkich

Zawsze lubiłem jeździć czystym i zadbanym samochodem i na mycie poświęcałem trochę więcej czasu ale w takim prawdziwym car detailing'u siedzę stosunkowo od niedawna cały czas ucząc się nowych rzeczy i szlifując swoje umiejętności w tej sztuce

Pozdrawiam Radek

Opublikowano

Cześć!

Mam na imię Dawid i jestem nowy na forum. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się lepiej zadbać o swoje auto.

Pozdrowienia dla forumowiczów.

Opublikowano

Witam ;)

Też muszę przyznać że mam lekkiego bzika dotyczącego pielęgnacji auta ale cóż ;)

Lubię gdy moja czarna bestia tak pięknie lśni ;) Mam nadzieję że z waszą pomocą będzie lśnić jeszcze bardziej ;)

Opublikowano

Czesc wszystkim. Nazywam sie Konrad i zamierzam doprowadzic moj motocykl do wizualnego idealu. Mam nadzieje ze forumowicze kosmetyki aut mi w tym pomoga :)

Opublikowano

Cześć jestem Dawid i zainteresowałem się kosmetykami dla auta , mam nadzieje że forumowicze pomogą mi w dobraniu odpowiednich dla mojego auta.

Pozdrawiam