Mankament Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, bardzo dobre forum, encyklopedia wiedzy, z której od dziś będę starał się regularnie korzystać
tomekk58 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, na forum trafiłem przypadkowo, ale na pewno już tutaj zostanę - tak jestem samochodowym pedantem Pozdrawiam
tevenet Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Mnie niestety również dotknęła choroba zainteresowania kosmetyką samochodową. Aktualnie raczej z wyboru niż konieczności jeżdżę czarną toną fordowskiego złomu z 1989 roku. Niestety lakierniczo do rozsądnego stanu trochę brakuje ale mimo wszystko dbam o niego.
mmz2102 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam. Ja moze nie jestem "typowym pedantem" ale lubie jak jest czysto:P
c7h16 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Znalazłem to forum i widzę że są tu "łepscy ludzie" i liczę na to że fajnie się będzie z Wami współpracowało
Radek87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Zawsze lubiłem jeździć czystym i zadbanym samochodem i na mycie poświęcałem trochę więcej czasu ale w takim prawdziwym car detailing'u siedzę stosunkowo od niedawna cały czas ucząc się nowych rzeczy i szlifując swoje umiejętności w tej sztuce Pozdrawiam Radek
davido Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Cześć! Mam na imię Dawid i jestem nowy na forum. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się lepiej zadbać o swoje auto. Pozdrowienia dla forumowiczów.
CREAMTEAM Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam Też muszę przyznać że mam lekkiego bzika dotyczącego pielęgnacji auta ale cóż Lubię gdy moja czarna bestia tak pięknie lśni Mam nadzieję że z waszą pomocą będzie lśnić jeszcze bardziej
starluk Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów
Smarekh22 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam wszystkich foumowiczów. Mam na imię Arek i posiadam czarną Audi
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam. Czy ktoś te wszystkie powitania czyta, czy tylko się tu pisze?
fernando Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 azi91, zapraszamy do lektury i uczestnictwa w życiu Forum
AutoPerformance Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam wszystkich jestem Bartek i zaczynam przygodę z auto detalingiem i mam nadzieje, że informacje z forum przyczynią się do niejednego sukcesu
K021 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Czesc wszystkim. Nazywam sie Konrad i zamierzam doprowadzic moj motocykl do wizualnego idealu. Mam nadzieje ze forumowicze kosmetyki aut mi w tym pomoga
dejwid_92 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Cześć jestem Dawid i zainteresowałem się kosmetykami dla auta , mam nadzieje że forumowicze pomogą mi w dobraniu odpowiednich dla mojego auta. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi