mateusz_gti Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich serdecznie Chyba zabawie to na dluzej , swietne forum!
biznes365 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich od roku przeglądam PSB z każdą relacją uczę się czegoś nowego cały czas się uczę.super forum i prace w PSB gratuluje wszystkim a ja już lece do działu handlowego zrobić pierwsze zakupy PB NL,RS BIG APPLE, APC i ENDURANCE OD MEGSa
marwiel Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam Ostatnio postanowiłem zrobić swoją pierwszą fotorelację i chciałem ją zamieścić na forum
mobiljockey Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam! Marcin, Gliwice, Focus 2006
linkgrabber Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam wszsytkich, wcześniej tylko czytałem o różnych środkach a teraz mam kilka pytań więc zarejestrowalem sie na forum
cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam serdecznie, detailingiem zajmuje się od niedawna, wcześniej to była prosta zasada u mnie, mycie i wosk Znalazłem się na forum aby móc powiększać swoją wiedze a zarazem dzielić się swoimi spostrzeżeniami
weasel2 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich. Czytam forum od jakiegoś czasu i postanowiłem dołączyć. Pozdro
kemko Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 witam wszystkich, kemko dołącza do grona forumowiczów, również jako partner forum. Do następnego napisania:) pozdrawiam
micrus Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Witajcie, ostatnimi czasy przeglądam forum i postanowiłem się przywitać. W temacie detailingu raczkuję ale pierwsze doświadczenia z myciem, glikowaniem, ręczną korektą UC i woskowaniem już za mną. W najbliższym czasie planuję zakup maszyny DA i pierwszą renowację lakieru na 12-letniej Toyocie LC użytkowanej w lesie
Shymon Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum, w końcu postanowiłem zarejestrować się. Świetne forum i dużo przydatnych porad
DoSeR Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Siema Wszystkim, postanowiłem poszerzyć swoją wiedzę na temat pielęgnacji auta i polecono mi to forum. pozdrawiam
jodlasty Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Cześć. Co trzeba zrobić, aby uzyskać możliwość pisania na forum?
Shaggy32 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam wszystkich "maniaków" zadbanych furek.
wolnyprobe Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Cześć. Wcześniej czytałem teraz może i coś napiszę.
MemphisCK Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Uszanowanie. Trochę już czytałem, teraz trzeba będzie powalczyć z autem, trochę zaniedbany czarny lakier, więc pracy dużo będzie Pomoc zawsze mile widziana
Rekomendowane odpowiedzi