K4 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam wszystkich użytkowników forum. Obserwuję i czytam stronę od dawna, ale dopiero teraz postanowiłem przywitać się.
Kamilsejo Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam, jestem Kamil, ogladam forum od dłuzszego czasu jednak mam pewien problem i postanowiłem sie zarejestrowac aby uzyskac pomoc Pozdrawiam.
suzukiswiftspor Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 witam wszystkich miłosników czystych autek:)
viperstr Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam wszystkich, część z was już całkiem nieźle znam z takiej ilości postów przeczytanych przyszła pora aby się odezwać
kupszczelisty Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzień dobry. Mam na imię Michał, obecnie mieszkam w okolicach Poznania, ale pochodzę z Górnego Śląska. Kosmetykami samochodowymi interesuję się już od jakiegoś czasu. Posiadam nawet zaplecze kosmetyków takich firm jak Duragloss, Poorboy's World, Chemical Guys, Surf City Garage, Bilt Hamber, Collinite, Meguiars i innych. Postanowiłem się zarejestrować na Waszym forum aby zasięgnąć porad, sugestii oraz informacji o nowych produktach. Pozdrawiam
spoot22 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam, mam na imię Rysiek, mieszkam w Warszawie, forum przeglądam już od ponad 2 lat przyszedł czas, żeby się przywitać z Wami, szanowni koledzy. Pozdrawiam
radeon Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam Moje imię Radek, mieszkam blisko Warszawy, świeżo jestem na forum, a znalazłem go prze moją victorie która jest brudna tak że ojej ;P (beżowa tapicerka)
radek_wwl Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam. Mam na imię Radek i trafiłem tu z powodu chęci przywrócenia blasku mojej Ibizie. Mam nadzieję że szybko zostanę zarażony chorobą "czystego auta"
LukasUK Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich .. Chciałbym dołączyć do Waszego grona..mam nadzieje ze dowiem się ciekawych rzeczy które pomogą wspiąć mi się na szczyt...i zostać numer JEDEN w mym mieście i okolicy Pozdrowienia z UK
k2compl Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam! Reprezentuję producenta kosmetyków samochodowych K2. W przypadku pytań chętnie służę radą! Pozdrawiam
nomos Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników, jestem bardzo zadowolony ze w końcu znalazłem forum które rozświetliło mi drogę na autodetaling, teraz mogę poczytać oraz zapytać o to co mnie nurtuje. Serdecznie witam SEBASTIAN
mae Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Po długim czasie pobierania rad i informacji pora się przywitać i przedstawić Dariusz z Szczecina. Witam!
straszny Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z detalingiem i pomału zaczynam kompletować zestaw korzystając z rad na forum. Pozdrawiam Paweł
samboman Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam, jestem Piotrek. Dopiero zaczynam przygodę z car detailingiem. pozdrawiam!
pyziu Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam, Rozpoczynam "zabawę" za detailingiem Bede wdzieczny za wszystkie porady. Korzystajac z forum postaram sie skompletować swój zestaw. Pozdrawiam, Kamil
darjo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam mam na imię Darek i w końcu postanowiłem się zalogować i teraz czeka mnie bardzo dużo czytania i zbierania informacji.Będę wdzięczny za wszystkie porady.
wilczek__85 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich. Wkońcu znalałem forum w krórym znajdę opowiedzi na wszystkie nutrujące mnie pytania. Pozdrawiam wszystkich
Tomek WRO Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam wszystkich! Jakiś czas czytałem forum bez rejestracji, skorzystałem z tej ogromnej kopalni wiedzy a teraz czas na aktywne udzielanie się
Oofol Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzień dobry wszystkim:) Od jakiegoś czasu odwiedzam to poczytne forum i czerpię z niego dużo przyjemności i wiedzy dlatego też postanowiłem się za rejestrować i w niedalekiej przyszłości zaprezentować efekty wiedzy zaczerpniętej na tym forum:)
sensej17 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Cześć wszystkim. Dopiero zaczynam przygodę z Detalingiem, dzięki mojemu koledze który mnie zaraził. Zaczynam zbierać informacje, i mam tu pytanie na wstępie: są tu jakieś podstawowe tematy, które muszę przeczytać? Można by zapodać linki ? Pozdrawiam wszystkich.
spoks Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Siemanko! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Devdill Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam serdecznie. Forum śledzę już od dłuższego czasu, jednak dopiero teraz postanowiłem zarejestrować się, aby nie tylko czytać i zbierać wiedzę ale i dzielić się tą, którą już posiadam n.t detailingu
Rekomendowane odpowiedzi