Przemek1 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam Wszystkich jestem nowy i chciałbym abyście mi pomogli
TMsk Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 witam i ciesze się że istniej forum poświęcone kosmetyce aut
monstes Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam mam na imię Łukasz i jestem z Częstochowy, posiadam czarną Hondę Civic z roku 98
Visby Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam Odkąd mam więcej czasu to zacząłem dopieszczać swoje autko .. mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele ciekawych porad jak dokładnie zadbać o samochodzik :] Pozdrawiam
lu5asz Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Czesc.Myslalem,ze sposob w jaki myje auto jest prawidlowy,ale mylilem sie .Car detailing to jest dopiero cos
Damien Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam całą społeczność forum kosmetyka-aut
lobek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Cześć wszystkim, przybyłem chłonąć wiedzę od lepszych stażem i doświadczeniem
adamd. Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam wszystkich,i ja postanowiłem pojąć wiedzę o detalingu itp. Witam Wszystkich i pozdrawiam. Adam.
Fotomotive Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Witamy wszystkich! Udało się nam dołączyć do grona oficjalnych partnerów forum i w specjalnie utworzonym dziale, będziemy przekonywać Was by po zakończonym procesie detailingu zamówić dla swojego auta piękną sesję zdjęciową! Pozdrawiamy zespół Fotomotive
Wala Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam serdecznie formowiczów. Bawić się i działać w temacie kosmetyki aut bez tego forum prawie się nie da, więc jestem.
pavlo Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam Serdecznie całą społeczność forum! Wita Dolny Śląsk - dokładnie Lubin! Pozdrawiam pavlo
kasperro Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam wszystkich internautów Mam nadzieję iż ten portal będzie bardzo pomocny. Pozdrawiam
qasu Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam serdecznie. Zawsze zastanawiałem się nad tym co niektórzy robią, że ich auta tak dobrze wyglądają, teraz już chyba wiem i pójdę w ich ślady. Coś mi się wydaje, że to będzie moje hobby, bo mam małego fioła na punkcie wyglądu auta.
moog Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Czołem. Na forum - bez rejestracji jestem już jakiś czas natomiast w formie obserwatora, ucznia. Myślę, że większość podstaw opanowałem więc czas na zadawanie pytań i w miarę możliwości na udzielanie odpowiedzi. Pozdrawiam.
ojciec Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam wszystkich, od dłuższego czasu amatorsko dbam o lakier na moim wozidle, jednak na rynku jest taka masa różnych specyfików że już nie wiem co z czym i będę szukał odpowie na moje pytania na tym forum.
dave_poz Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam, forum obserwuje od niedawna, rady okazuja sie bardzo pomocne, dopiero zaczynam sie zaglebiac w temat, mam nadzieje, ze za jakis czas bede mogl podzielic sie swoimi opiniami! Pzdr
przewozykrzys Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam , cieszę się ,że trafiłem na to forum-od kilku dni jestem posiadaczem auta ,o które chciałbym trochę zadbać ,poniewaz jestem zupełnie zielony w temacie kosmetyków proszę o wyrozumiałość /być może będe zadawał banalne pytania -nie potrafię rozszyfrować np. większośći skrótów którymi się posługujecie/
mcwojek Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Zawsze lubiłem "bawić" się w wolne soboty doprowadzając, możliwie do perfekcji swojego MB z nieco wysłużonym lakierem. Lecz czas mego "Mesia" nastał i we wrześniu stanę się dumnym posiadaczem nowiutkiego VW. Postanowiłem wziąć się poważnie za przygotowania i lekturę by być przygotowanym do pielęgnacji nowej "zabawki". Proszę jedynie o odrobinę wyrozumiałości dla "Świeżaka" na forum a ja postaram się dzielić moimi dotychczasowymi doświadczeniami. Pozdrawiam
arturro2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Mam nadzieje że znajdę odpowiedzi na moje pytania.
Rekomendowane odpowiedzi