mlody Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam, Nazywam się Mateusz, na codzień jeżdżę A4ką w dieslu, trochę doinwestowana, robiona pod zloty i oczywiście dla własnego zadowolenia Forum polecił mi kolega jako źródło najlepszych informacji jeśli chodzi o detailing
maxjot Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 witajcie super forum,naprawdę duża księga wiedzy... Maciek
wolfi99 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam Pozwolę sobię skorzystać z tak obszernej wiedzy tego forum, a jest co czytać Pzdr
Used Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam wszystkich maniaków, Postanowiłem się zarejestrować w tej skarbnicy wiedzy, bo zamiast czytać można też się udzielać pozdrawiam Ł
Diament-Car Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam Wszystkich Na forum przybywam ze względu na małą pomoc, jaką oczekuje z waszej strony Jestem uzależniony od past polerskich i firmy Meguiar's
madkowal Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 witam Na imie mam Grzesiek i zaczynam przygode z detalingiem Mam nadzieje ze czegos sei naucze od was pozdrawiam
sllawek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich miło mi dołączyć do Was drodzy forumowicze.
maver Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich, od pewnego czasu jestem zarejestrowany na tym forum, teraz przyszedł czas nas przywitanie
Shaman Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam! Jestem tu nowy ale zawsze lubiłem czyste i zadbane auto. Wreszcie znalazłem to forum i cieszę się, że coś takiego powstało. Pozdrawiam Jarek
heju2 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam Wszystkich maniaków motoryzacji i dbania o swoje cztery kółka
bilibo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Powitać Zakochany w amerykańcach użytkownik Laguny III
energin Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam Jestem nowy i chciałbym doprowadzić swoje autko do perfekcyjnego wyglądu (Subaru Forester granatowy) Pozdrawiam Forumowiczów
JanuszK Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczek 4 kołek, które zamierzam dopieścić . Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
Maxvell Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam Serdecznie witam wszystkich. Pozdrawiam każdego maniaka czystego auta
Butryn Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich. Forum czytam już prawie od roku, czas zacząć się troszkę udzielać. Pzd!
pawciuw Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich. Zacząłem przegladać to forum bo mam zamiar w najbliższym czasie wypicować moją e46. Pozdrawiam wszystkich
Pysiek123 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich jestem Piotrek i chce troszke podratować moją Honde
Giotcz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam Szukałem informacji na temat polerek samochodowych i znalazłem super forum pozdrawiam
Ara8 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam Chciałem pomóc osobom szukającym odpowiednich polerek i podzielić się opiniami związanymi z polerowaniem. Pozdrawiam
GooFieW Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam! Zarejestrowałem się na tej stronie, ponieważ spodobało mi dbanie o cacka. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi