tomsiu1972 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam
tlopuc Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich zapaleńców połyskujących bryczek
elPaso Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam, na forum trafiłem przez przypadek, szykuję auto do sprzedaży, muszę zmienić na większe ze względów ekonomicznych, tzn. już się w trójkę nie mieścimy :] czytam i czytam, i w końcu postanowiłem założyć konto, ponieważ myślę, że trochę tu zabawie... :] Pozdrawiam Wszystkich!!!
carpoler Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam Serdecznie Wszystkich Użytkowników Strony KOSMETYKA AUT! Pozdrawiam!
Yasiek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam, oglądając auta znajomych z forum i efektow, ktore osiagają coraz mocniej chorowałem na dopieszczenie swojego auta. Sporo czytalem i czas sprobowac sil w detailingu
matt191 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich !!! Od jakiegoś czasu przeglądam posty na tym forum, także w końcu postanowiłem założyć konto.
mr-blond Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Przeczytałem już setki stron forum, aż w końcu postanowiłem się zarejestrować. Jestem na finiszu kompletowania niskobudżetowego zestawu studenckiego i mam nadzieję, że od początku lipca ruszę z doprowadzeniem mojej kropki (punto 2) do stanu choć w małym procencie przypominającego Wasze auta! Pozdrawiam wszystkich i dzięki za wiele niezbędnych rad wypowiedzianych tutaj!
riderxxx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Detalingiem zainteresowałem się od kiedy kupiłem drugie auto które mi sprawia wielką przyjemności z jazdy dlatego chcę o nie dbać i pieścić jak najlepiej sie tylko da hehe Pozdrawiam wszystkich
Cooler Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam, Zawsze miałem bzika na punkcie czystego i błyszczącego auta, ale nie zawsze udawało mi się profesjonalnie podchodzić, do pielęgnacji lakieru. Mam nadzieje, że te forum pozwoli mi bardziej rozwijać tego "bzika" Pozdrawiam wszystkich.
tomsson Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam Mam nadzieje, że nauczę się z Wami dbać o lakier w moim aucie! Pozdrawiam
boeing86 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Hej, Już nie raz tu zaglądałem ale wreszcie czas podszlifować swoją wiedzę zadając pytanka - mam nadzieję takie których jeszcze nie było pozdrawiam, Tomek
ciosu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Cześć, Zaglądałem na to forum już od dłuższego czasu, sporo sie dowiedziałem i pewnie jeszcze sporo się dowiem. Mam nadzieje, że po ostatecznym dokompletowaniu mojego zestawu zaprezentuje efekt prac . pozdrawiam
kw82 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam! Mam na imię Krzysiek, kosmetyką aut zacząłem się interesować niedawno tj. od czasu kiedy mieszkam w domku z garażem a co za tym idzie mam w pobliżu auta dostęp do prądu i bieżącej wody. Dopiero zaczynam eksperymentowanie w tym temacie, mam nadzieję, że to forum pozwoli mi nie działać na ślepo. Pozdrawiam wszystkich!
jacq64 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że korzystając z forumowej wiedzy moje dwu i czterokołowe pojazdy staną się piękniejsze ku mojej i gawiedzi radości. Pozdrawiam serdecznie.
sasio Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam nadzieję że moje Twingo będzie jeszcze piękniejszze
Dr.Auto Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam Prosze o kontakt w sprawie wpisów płatnych na Państwa forum. Chciałbym umieścić oferte oraz przykłady prac firny Dr.Auto na firum. Pozdrawiam Artur Steinke manager d/s rozwoju sieci franczyza@dr-auto.eu tel.783-739-335
wojtasGWE Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam stronkę pokazał mi mój kolega i od razu mi się spodobała na razie zaczynam zbierać doświadczenie i materiały. Pozdrawiam Wojtek
karol936 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Czas zacząć przygodę ze swoim samochodem. Witam wszystkich
pafocie Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Trafilem tu szukajac informacji o wosku do autka. Jakos ostatnio przerazil mnie rachunek za mycie i woskowanie... Kupilem wiec nowa myjke cisnieniowa, i przymierzam sie do zakupu jakiegos podstawowego zestawu do pielegnacji autka. Pozdrawiam
axwell26 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 witam serdecznie, kupiłem sobie auto i mam zamiar o nie dbać
Goral101 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam , jestem Pawel ogolnie pochodze z podhala , ale duzo czasu spedzam w trojmiescie forum znalazlem z googla .
Egeba Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam! Dzięki temu forum z przerażeniem stwierdziłem ze nic nie wiem o myciu samochodu, mam nadzieje ze to się szybko zmieni. Pozdrawia Artur
Rekomendowane odpowiedzi