lukas10313 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 witam serdecznie, jestem calkowicie nowy na tym forum, chcialbym sledzic wypowiedzi ekspertow z wlasnych doswiadczen, mam autko seat toledo kolor między srebrnym a metalikiem. jak narazie kupilem COLLINITE 845 Insulator Wax na autku przy dolnej czesci drzwi widac kropki asfaltu, masy bitumicznej, czym sie tego pozbyc? POORBOY'S WORLD Professional Polish 473ml CLEANER?? czy moze jest cos tanszego zeby to zrobic i potem polozyc wosk?
Zgrywussdz Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam! Dzisiaj się natknąłem na tą stronkę i tak zaczynam swoją przygodę Co nie oznacza, że nie dbam o autko a wręcz przeciwnie !!
j.jachimczak Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam wszystkich Jakis czas temu zacząłem bawic sie w nadawnie blasku swojemu steremu autku z czasem na jeszcze kilku innych autkach(tak bardziej po rodzinie ) to co zauwazylem tutaj w jednym z tematow zaskoczylo mnie bardzo i chcialbym nabrac jeszcze wiecej doswiadczenia dzieki forum.pozdrawiam
krzys.rax Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Cześć wszystkim. Mam na imię Krzysiek i jeżdżę volvo 850 T-5 z 95r. Mam nadzieję, że na tym forum nauczę się jak poprawnie dbać o swoje autko Pozdrawiam
andrzej166 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 witam wszystkich, dla których dbanie o auto nie rozpoczyna i nie kończy się na stacji benzynowej
Wojek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam mam na imie wojtek jestem z okolic lublina, dłuższy czas obserwuje forum ale dopiero teraz odważyłem sie zarejestrować pozdrawiam
cursor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam. Nazywam się Patryk. Trafiłem na forum przypadkiem i już wiem, że znajdę tu sporo cennych informacji
zgredzik105 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam, mam na imię Damian i jestem szczęśliwym posiadaczem Laguny L1Ph2, której chciałbym przywrócić blask. Już od jakiegoś czasu przeglądam to forum i zdecydowałem się zarejestrować, wierzę że z jego pomocą będę w stanie dokonać wiele. Pozdrawiam
Yuby Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam, mam na imię Piotrek... i jestem tu nowy Zaczynam się rozwijać w temacie Detailingu, heh początki są trudne, ale powoli zaczynam ogarniać asortyment producentów, dużo tego... do tej pory używałem szamponu i wosku z hipermarketu i miałem wrażenie, że autko prezentuje się ładnie. Teraz wiem, że byłem w błędzie. Próbuję ustawić sobie jakiś zestaw początkowy, może jakąś DA również sobie sprawię i i i jechać, jechać
amam Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Hej, jestem Aga - typowa kobieta, zero pojęcia o samochodach. Teraz poczytam, a potem zacznę zadawać infantylne pytania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Siema, śledzę forum od jakiegoś czasu, niedługo chciałbym skompletować jakiś zestaw do swojego auta mam nadzieje że bardziej doświadczeni formułowicze.....pomogą młodemu Pozdrawiam Karol.
Baza Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam. Jestem Paweł.Pochodzę z Żywca. Zawsze lubiłem dbać o auto.Widzę że to forum to kopalnia wiedzy. Ja swoją przygodę z detalingiem dopiero będę zaczynał ale zanim kupię sprzęt i kosmetyki mam nadzieję że tutaj dowiem się dokładnie co i jak.
Drakula Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam wszystkich fanatyków czystych fur
Rekomendowane odpowiedzi