yariyh Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że czas spędzony na tym forum nauczy mnie wiele
Jankos Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam, nie wiem czy już to wcześniej uczyniłem
quistic Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Mam nadzieję że forumowicze pomogą mi rozwinąć wiedzę na temat kosmetyki aut. Pozdrawiam
didko Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam wszystkich fanow czystej i lsniacej motoryzacji
AST_KRK Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam wszystkich car detailingowców. Mam nadzieję, że to początek pięknej przygody.
pandamix Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 witam wszystkich miłośników bling bling, zarejestrowałem się tu żeby dowiedzieć się czegos o tym jak nadać mojej A4 trochę blasku
rekin175 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam Panowie i Panie , trafiłem tu z chęci wypolerowania mojej audi myślę że pomożecie i podzielicie się wiedzą , pozdrawiam .
korasonek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam zza Oceanu Mam nadzieje ze pomożecie żółtodziobowi zabezpieczyć samochód
patryk_85 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam wszystkich natchnionych detalingowców
damiano341 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 a sie stron narobiło WITAM WSZYSTKICH !
Lukas-jEEp Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Cześć wszystkim mam na imię Łukasz, postanowiłem trochę odświerzyć swojego Jeepa
emgi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam grono pedantów i wielbicieli czystych i zadbanych aut :-) Celem dla którego tutaj jest jest chęc uporzadkowania wiedzy i zadbania o swoje autko. Wiem że mógłbym go oddać fachowcom co zrobią to 4 razy lepiej i szybciej..jednak lubie takie prace i zabawy robić samemu i potem się z tego cieszyć... ... do końca dnia bo wówczas spada deszcz
rafal99 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Postanowiłem się zarejestrować, bo od dłuższego czasu przymierzałem się do dokładniejszego zadbania o swój samochód. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na wiele nurtujących mnie pytań, korzystając z ogromnej wiedzy stałych bywalców. Pozdrawiam!
rock4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam, Forum czytam od dłuższego czasu, jednak postanowiłem założyć konto i brać aktywnie udział w dyskusjach. Na razie pewnie jako ten co zadaje pytania ale kto wie... może z biegiem czasu również i ten co podpowiada innym forowiczom. Pozdrawiam Marek
KardaN_GaragE Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam, małymi kroczkami wchodzę w świat detalingu (póki co to kompletuje arsenał) ale sądzę że już niedługo zabiorę się za moje oczko w głowie Pozdrawiam....
Merciu Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam. Zaczynam przygodę z detalingiem, mam nadzieję, że wiele mnie to forum nauczy. Big up !
Croniss Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Witam wszystkich, jestem Marcin z Łodzi, lubię zajmować się swoimi autami zarówno mechanicznie jak i przy utrzymaniu ich czystości i wyglądu dlatego znalazłem wasze forum i mam nadzieje, że pomoże mi ono jeszce lepiej dbać o auto. Pozdrawiam
ŁukaszB Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wtam wszystkich Niedawno zakupiłem pierwsze autko więc przydałoby się doprowadzic je do porządku i mam nadzieje ,że z Waszą pomocą mi się to uda
ropec Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Siema. Mam problem i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże go rozwiązać Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi