Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarejestrowany już od jakiegoś czasu jestem, ale na razie tylko czytałem :) Przyszedł czas aby naskrobać jakiś post więc wypadało by się przywitać :)

WITAM Wszystkich ! :)

Pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich. Trafiłem do was z forum astra g gdzie chłopaki polecają was jako społeczność która wie co robi:) Na pewno wiele można się od was nauczyć. Pozdrawiam i zabieram się za lekturę

Opublikowano

Witam, znalazłem to forum gdyż szukałem informacji na temat dbania o czystość samochodu, mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych i interesujących porad.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam serdecznie!!!

Auto odbieram za miesiąc ale już się uczę(teoretycznie na razie) !!!

Czytam,czytam,czytam...i już wiem co kupię na pierwsze wyposażenie.

Opublikowano

NOWY :) Tzn nie do końca, obserwowałem Was z "ukrycia" :) Witam wszystkich. Przed sezonem letnim na kabriolet postanowiłem nieco odświeżyć moja solk'ę, mam nadzieję, że nieco mi pomożecie. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników dbania o swoje 4 kółka.Mam zamiar odświeżyć lakier w swojej nowej furce, liczę na wasze dobre rady i doświadczenie.Po przeprowadzonym zabiegu także podzielę się własnymi spostrzeżeniami i uwagami.Z góry dziękuje i pozdrawiam