górnik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam. Co prawda forum śledzę od jakiegoś roku, ale dzisiaj przyszedł czas na rejestracje. Siema !
Wito Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zarejestrowany już od jakiegoś czasu jestem, ale na razie tylko czytałem Przyszedł czas aby naskrobać jakiś post więc wypadało by się przywitać WITAM Wszystkich ! Pozdro
d8wid Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Trafiłem do was z forum astra g gdzie chłopaki polecają was jako społeczność która wie co robi:) Na pewno wiele można się od was nauczyć. Pozdrawiam i zabieram się za lekturę
augusti Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam! Kolejny "uzależniony" od wosku...
niedźwiedź1497602043 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam wszystkich! Obserwuję i czytam od dłuższego czasu - teraz pora na rozpoczęcie zabawy ze swoim samochodem:)
EVO CARS Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witamy serdecznie wszystkich miłośników auto-detailingu Pozdrawiamy EVO CARS
maxx14 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Czesc,witam wszystkich,zaraziłem sie na maxa....
truchol Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam, znalazłem to forum gdyż szukałem informacji na temat dbania o czystość samochodu, mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych i interesujących porad. Pozdrawiam
maddox Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witamy serdecznie wszystkich miłośników auto Pozdrawiamy
domino elc Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam z Łowicza Mam nadzieję że uda mi się z moim autem zrobić to co widziałem na wielu projektach na tym forum Pozdrawiam
tommqy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów
kwiatek88 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam serdecznie!!! Auto odbieram za miesiąc ale już się uczę(teoretycznie na razie) !!! Czytam,czytam,czytam...i już wiem co kupię na pierwsze wyposażenie.
marcineke Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam Mam na imię Marcin i czym więcej czytam tym się bardziej gubię w tym wszystkim
seba1002 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich.
Red_Sol Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 NOWY Tzn nie do końca, obserwowałem Was z "ukrycia" Witam wszystkich. Przed sezonem letnim na kabriolet postanowiłem nieco odświeżyć moja solk'ę, mam nadzieję, że nieco mi pomożecie. Pozdrawiam
cyymek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich miłośników dbania o swoje 4 kółka.Mam zamiar odświeżyć lakier w swojej nowej furce, liczę na wasze dobre rady i doświadczenie.Po przeprowadzonym zabiegu także podzielę się własnymi spostrzeżeniami i uwagami.Z góry dziękuje i pozdrawiam
Kratylosss Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 witam ja i moja cliowka witamy sie www.clio3.blox.pl wpadlem do was tak dosc interesownie bo mam problem z plama na desce rozdzielczej ale powoli wczytuje sie w forum...
orion_350 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Rekomendowane odpowiedzi