Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie, potrzebuję pomocy !!!! dzisiaj wpadła mi A6 do czyszczenia wnętrza po przekładce z anglika. W sumie wszystko pięknie tylko za cholerę nie mogę usunąć napisów informujących że to od a6 (boczek dla potencjalnego klienta) , ten co to pisał to nie wiem co ma w głowie zresztą zauważyłem że większość handlarzy tak robi, a to dziadostwo nie chce ustąpić nie wiem czym to było pisane zwykłym markerem to by chyba zeszło bez problemu?,może jakaś farbą nabitą w marker? sam nie wiem jak sie do tego zabrać. Morze mięliście podobne doświadczenia ,przypadek co polecacie czym te napisy można usunąć nie niszcząc plastiku, jakiś tajemne sztuczki, czary mary ,bo mi ręce opadają. :o:wallbash: HELP ME

Posted

Z nitro to bym uważał, bo może rozpuścić plastik.

Benzyna ekstrakcyjna, coś do tarcia i dużo samozaparcia. Gdyby to nie było na plastiku, to mocniejszy środek byłby pomocny, a tak to odwłok zbity.

Posted

Zadzwon do handlarza ktory i to sprzedal i zapytaj :) Cos mi po glowie lata ze te biale pisaki sa latwe do zmycia tylko nie pamietam czym :o

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki za pomysły, ale nic z tego ciekawego nie wyszło! poszedł drastik w mało widocznym miejscu w postaci papieru wodny 2000 i nic nawet nie ruszyło ani trochę :o .

Posted

hmmmm jesli masz mozliwosc dopasc ten pisak ktorym popelniono to przestepstwo to poczytaj na nim czym jest napelniony a nastepnie zgodnie z zasada podobne podobnym poszukaj odpowiedniego rozpu