yukon Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 no dobra ale każdy wie o co chodzi. na rs jest taki bardziej szklisty i jaśniejszy nie?
guerilla99 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 a tak sie pochwale moje 5 dziecinek
Justyna Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 super dzieciątka szczególnie zielony i czarny też bym chciała swojego w wersji mini ale nigdzie nie znalazłam
uri90 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 no dobra ale każdy wie o co chodzi. na rs jest taki bardziej szklisty i jaśniejszy nie? w słońcu jakby żóltawy troche to jest jakby żółto zielony kameleon nie potrafię ci opisać ale kolor zabija na rs-ie też ten granat niesamowicie wygląda, a na st-ku "electric orange" tez jest boski kupując rs-a albo st-ka miałbym chyba problem z wyborem koloru hahah
yukon Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 zawsze możesz złożyć z dwóch kolorek pół na pół
musi_no1 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Jakoś w październiku miałem przyjemność pracowac przy białym Rs'ie Oto mała podglądowa fotka (niestety nie wrzuciłem swojej relacji) Od właściciela (maniaka) dowiedziałem się, że biały lakier jest nieco lżejszy od ultimate green. Wielkich różnic pewnie nie ma ale to taka ciekawostka. Przy okazji fajna fotorelacja!
Sucre Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Mnie się zielony osobiście średnio podoba...a z tego co wiem to RS 500 to biały oklejony czarną folią.
gruby_RS Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Mnie się zielony osobiście średnio podoba...a z tego co wiem to RS 500 to biały oklejony czarną folią. Czarny połysk i na to folia.
firmek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Najpiękniejszy Focus w najpiękniejszym kolorze.
guerilla99 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Mnie się zielony osobiście średnio podoba...a z tego co wiem to RS 500 to biały oklejony czarną folią. Czarny Panther Black w czarnym Matt
vhs Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Mnie się zielony osobiście średnio podoba...a z tego co wiem to RS 500 to biały oklejony czarną folią. Przynajmniej focus się wyróżnia tak jak pomarańczowy.
Sucre Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2011 Zwracam honor, rzeczywiście jest czarny połysk który notabene bardzo mi się podoba... Co do zielonego to dla mnie jest trochę festyniarski...co nie znaczy że nie robi wrażenia.
Rekomendowane odpowiedzi