Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czy do czyszczenia skóry nada sie szczoteczka ze szczeciny?

Zakupiłem 2 sztuki w pobliskim sklepie - jednak jest mała jak do butów a II co ciekawe jeszcze mniejsza ale zakończona jest trójkątną główką - świetna do szczelin i trudniej dostępnych miejsc - włosie to wspomniana właśnie szczecina - w obu szczoteczkach.

Nie jest ultra miękka ale nie jest też twarda - jak przejadę po swojej suchej skórze na rękach nie mam białych rysek.

Nadadzą się?

kupiłem bo za zestaw krzyknęli mi 16 PLN :P w sklepie ze szczotkami na Żelaznej :)

jak nie to zostaną do pastowania butów :D

Posted

W zeszłym sezonie używałęm takiej szczoteczki nie za miekkiej nie za twardej. Kupiłem ją w sklepie obuwniczym. Szczotka zdała egzamin i nie uszkodziła nigdzie skóry. Moim zdaniem ważne aby szczotka nie byłą zbyt twarda, więc ta którą kupiłeś da radę i zrobi dobrą robotę, przeczuwam:)

• Dystrybutor
Posted

Sprawdź przed użyciem jak reaguje na chemię i czy ie puszcza koloru.

Posted

Naturalne włosie nie farbuje ;)

Ważne też żeby dobrze leżała w ręce. Od za małej szczotki będzie Cię boleć dłoń.

• Dystrybutor
Posted

Jeszcze nie widziałem szczoteczki wykonanej z samego włosia :)

Posted

hehe chłopaki widzę że konkurencja wyostrza humor. :kox:

Tak poważnie to szczoteczki są ze świńskiego włosia i nie są farbowane. W sobotę będę pracował nimi więc może przy okazji trzasnę jakąś fotkę.

Posted

Dobrze, taka szczotka jest bardziej trwała niż ze sztucznego :-]

[ Dodano: 31 Marzec 2011, 08:50 ]

hehe chłopaki widzę że konkurencja wyostrza humor. :kox:

Takie "mądrości" że klawiatura więdnie. No, ale coś musi po mnie napisać. :D

Posted

ja zakupilem dzisiaj w sieci sklepów CCC (obuwie) szczoteczke dokladnie taka jak na aukcji numer 1503963660.... w dokladnie takiej samej cenie... może ktoś używał juz tej szczoteczki? nada się do skóry? bo własnie nie wiem czy za twarda czy za miekka :/ albo ktoś może bedzie w tym sklepie i sobie ją obczai i zda relacje :)

może macie na jakiejs aukcji dobre i sprawdzone wlasnie szczoteczki do skóry?

ew gdzies w trójmiscie gdzie mozna kupic fajne szczotki ;)

• Dystrybutor
Posted
Takie "mądrości" że klawiatura więdnie. No, ale coś musi po mnie napisać. :D

"Mądrości" w tym dziale wychodzą niestety głównie w z pod Twojej klawiatury.

Czasem, aż żal patrzeć :shock:

Rozumiem, że Cię to gniecie, ale daruj sobie proszę osobiste wycieczki i zacznij pisać na temat...

Pozdrawiam