m4rcyh Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 różnica po prostu kosmos, gratuluję!
KaczorRK Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Mierzyłeś może ile µm cię ta praca kosztowała? Bo przymierzam się w weekend do 206 która ma miejscami podobne zarysowania jak ta 306 Mierzyłem na dachu i przed było 140 a po 135µm, tylko że mój miernik wskazuje co 5µm, więc pomiar nie jest zbyt dokładny. [ Dodano: 22 Marzec 2011, 22:39 ] Mega różnica Ja bym na twoim miejscu wpierw przejechał go 105 a potem 205 Akurat została mi końcówka w butli Fact Cut Plus więc postanowiłem ją wykorzystać, a przy grubszych pracach, takich jak ta świetnie daje radę.
micha-ł Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Lakier ładnie odżył a był konkretnie zniszczony. Napisz coś o Tigerze... aplikacja, trwałość, wygląd.
firmek Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 , jedna z najwiekszych przemian na forum
KaczorRK Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Lakier ładnie odżył a był konkretnie zniszczony.Napisz coś o Tigerze... aplikacja, trwałość, wygląd. Aplikacja- tak jak zwykły QD. Spryskuje się panel, rozprowadza i poleruje. Można warstwować w odstępach 30min. Trwałość- 3-4 warstwy wytrzymują ok 6 mcy (info z DW), Wygląd- tworzy szklistą powierzchnię.
peterb Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Dobrze że są zdjęcia 50/50. Dzięki nim także przekonałem swoją żonę do zainwestowania w porządne kosmetyki. Efekt końcowy super
Tomasz KRK Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Gratulacje! Super efekt. Zdjęcia robione na zewnątrz podobają mi się najbardziej. Oglądanie takiego lustra w śnieżnej scenerii to czysta przyjemność, tym bardziej, że stan "przed" wymagał dużo pracy jak widać.
Rekomendowane odpowiedzi