Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bravo, bravo nie będę wklejał co robi Lublin (a może wkleję :o )

Pogoda się psuje. Przyszły week ma być ciepły, ale większość jakoś tak dziwnie zajęta - więc chlapanie ostatniej szansy w pod grupach - dawać znać a nóż, widelec... się trafi.

W związku z tym dla stałych bywalców "tam gdzie skóry są miększe" dziewiątego października - start o 18tej - obecność OBOWIĄZKOWA :evil:

Opublikowano

Mściwy nie jestem, może pamiętliwy...

Swego czasu "Jeden Taki" namazał palcem na desce i wstawił fotkę z podpisem auto detailera.

Zemsta bywa słodka a dostanie się wszystkim, którzy byli w spisku, nie tylko "poecie"

DSC05167aaaa_zps373a81a8.jpg

DSC05238aaaa_zpsb2fcb6b1.jpg

DSC05354aaaa_zps03668351.jpg

Opublikowano

Griffe, :shock: ooo, ładnie, ładnie... zapamiętam 8-)

Tak, wiem, dymi... w końcu to czerwone 1,9TDi, tak, wiem... byłoby co ciąć... niestety tak pomalowali go w fabryce :dontknow:

Opublikowano

Paweł, Gregorij zgłasza problem... źle namleczkowane :dontknow: A, że klient ma prawo do reklamacji - przyjeżdżam na powtórkę "detajlingów"

Opublikowano

No GrzegorzLU, ten twój siuwax do powłoki od geyona robi robotę. Dziś umyłem Superba, tam gdzie był położony Geyon, czyli na całym aucie poza tylnymi lewymi drzwiami, kropelki i odprowadzanie wody super !!. Na tylnych lewych drzwiach gdzie leżał detailer Zymola, tafla wody.

Opublikowano

Słowo się rzekło, Rafał coś w Twoich klimatach :-]

Miałem na wyjazd służbowy dostać w wypożyczalni Opla Corse, a dostałem to :D

3ZDBTRn.jpg?1

583ZqGP.jpg?1

Leon FR z tego roku i tylko 22 tyś nalatane :D baaaaardzo przyjemne wozidło, ale V-max mniejszy od poczciwego TDi w A4 :evil:

Opublikowano

Denis, Leony 5f mogą się podobać, ale z góry są u mnie przekreślone, nawet Cupra to tylko ośka... :/

Natomiast dzisiaj w Lublinie...

tn_2909_zpsfbd96aeb.jpg

... ciąg dalszy "może" nastąpi :-]

Opublikowano
Leon FR z tego roku i tylko 22 tyś nalatane :D baaaaardzo przyjemne wozidło, ale V-max mniejszy od poczciwego TDi w A4 :evil:

No niestety teraz FR to wersja wyposażenia, które można zamówić nawet do 1.4 122km...

Mi się 5F w ogóle nie podoba (no może z wyjątkiem Cupry). Zrobili z niego golfa.