Griffe Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Bravo, bravo nie będę wklejał co robi Lublin (a może wkleję ) Pogoda się psuje. Przyszły week ma być ciepły, ale większość jakoś tak dziwnie zajęta - więc chlapanie ostatniej szansy w pod grupach - dawać znać a nóż, widelec... się trafi. W związku z tym dla stałych bywalców "tam gdzie skóry są miększe" dziewiątego października - start o 18tej - obecność OBOWIĄZKOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Like it ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Mściwy nie jestem, może pamiętliwy... Swego czasu "Jeden Taki" namazał palcem na desce i wstawił fotkę z podpisem auto detailera. Zemsta bywa słodka a dostanie się wszystkim, którzy byli w spisku, nie tylko "poecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Griffe, ooo, ładnie, ładnie... zapamiętam Tak, wiem, dymi... w końcu to czerwone 1,9TDi, tak, wiem... byłoby co ciąć... niestety tak pomalowali go w fabryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Masz racje, ciąć bez sensu, lepiej kupić bardzo szybki wagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Proszę nie mieszać mi w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 borowa, e tam pomalowali, krzywo kwarc lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Gregorij jaki kwarc? Jaki kwarc? Wcześniej tylko Colli 476 a później już na bogato SV Concorso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 no to krzywy wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Paweł, Gregorij zgłasza problem... źle namleczkowane A, że klient ma prawo do reklamacji - przyjeżdżam na powtórkę "detajlingów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Rafał rozumiem Cie i to bardzo dobrze, ale jest jedno ale. Ja nie robiłem Gregorija cytryny, także tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No GrzegorzLU, ten twój siuwax do powłoki od geyona robi robotę. Dziś umyłem Superba, tam gdzie był położony Geyon, czyli na całym aucie poza tylnymi lewymi drzwiami, kropelki i odprowadzanie wody super !!. Na tylnych lewych drzwiach gdzie leżał detailer Zymola, tafla wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Big, Ba ... Jak tatuś postawi dzióbek ... to wiesz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Griffe, mały mod do S3? borowa, Rafał dla Ciebie też się coś wieczorem znajdzie stay tuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Denis zawias już wjechał na pokład i jakieś kółko trzeba wrzucić, dobre rotory nie są złe. Może przymierze Sporteca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Słowo się rzekło, Rafał coś w Twoich klimatach Miałem na wyjazd służbowy dostać w wypożyczalni Opla Corse, a dostałem to Leon FR z tego roku i tylko 22 tyś nalatane baaaaardzo przyjemne wozidło, ale V-max mniejszy od poczciwego TDi w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 jak zobaczylem tyl to pierwsza myśl scirka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Denis, Leony 5f mogą się podobać, ale z góry są u mnie przekreślone, nawet Cupra to tylko ośka... Natomiast dzisiaj w Lublinie... ... ciąg dalszy "może" nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 no bogato mimo ze deszczu dzis nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Leon FR z tego roku i tylko 22 tyś nalatane baaaaardzo przyjemne wozidło, ale V-max mniejszy od poczciwego TDi w A4 No niestety teraz FR to wersja wyposażenia, które można zamówić nawet do 1.4 122km... Mi się 5F w ogóle nie podoba (no może z wyjątkiem Cupry). Zrobili z niego golfa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Żeby nie było, że tylko same backstage: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 czemu lepsza czesc zdjecia jest rozmazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineMaster-pl Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam Panowie, właśnie trwa wyprzedaż resztek produktów, pomyślałem że może zechcecie coś przygarnąć w okazyjnych cenach. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=21200 Dodam także, że prawie codziennie bywam w Lublinie (Nowy Świat) w godzinach 8-14 Pozdrawiam Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 chyba muszę tu częściej zaglądać, bo ciągle się coś dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 To specjalnie dla Gregora kilka szotów z lepszą częścią zdjęcia na ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi