borowa Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mogę wpaść. Sprawdzimy czy żyje tygodniowy SV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Uuuuu SV - burzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 mozna by tylko podaj dokladny termin i działamy co do czwartku jestem bardzo za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ja moge 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kto biednemu zabroni... itd Póki co, nadal wygląda 'konkursowo'. 19 wg mnie za późno... wcześniej nie dasz rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 18.30 to moj max, wczesniej bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ok. Niech będzie. Ja i tak nie rozkładam się z wiaderkami. Nie warto przed wycieczką na kawę, umyję po powrocie z Częstochowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 hjundajec poczuł glasur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ok zmiana planow. Faktycznie 19 to totalnie bez sensu, niby jeszcze trwa lato, ale wyglada jak jesien i zima juz czuc (nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo - niedlugo spoty "tam gdzie skory sa mieksze" YEAAA W zwiazku z powyzszym przelozylem "nieprzekladalne" zajecia i proponuje spota na godzine 17. Podobno ma byc pogoda. Kwasnie wyglada JUNDAJ - jest szajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ok. Może być i 17. Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 W czwartek będę i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 takie małe przygotowanie na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pozdrawiam klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Postaram się wpaść po treningu chociaż na końcówkę spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 norbertoo, a dzisiaj nie wpadłeś choć widzieliśmy Cię z Grześkiem, jak podjeżdżałeś pod Lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 GregoriLU wez aparata, moj na "wystepach goscinnych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Griffe, czy ja Cie kiedys zawiodłem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 norbertoo, a dzisiaj nie wpadłeś choć widzieliśmy Cię z Grześkiem, jak podjeżdżałeś pod Lidla. Nawet nie wiedziałem, że dziś coś się działo na naszej miejscówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 GrzegorzLU, A gdzie fotka z woskami na klapie? cptolgierd Pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 http://screenshotuploader.com/s/14099fb6v [ Dodano: 5 Wrzesień 2014, 01:25 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Taka kolejka na myjce, ze Prezesowi rece opadly ale widoki mamy przepiekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 miał by ktoś ochotę coś podziałać(czwartek godz 17) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 GrzegorzLU, może być ale ja raczej koło 18 bym się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 oj ja chętnie p.s. lada moment przyjdzie św. Mikołaj (trochę wcześniej niż się tego spodziewałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Moze uda mi sie wpasc, ale bez chlapania, nawet jakos czyste zabawki. Denis wez paczuszke od Mikolaja a ja wezme buteleczke - Ty wiesz jaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi