maclaz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ładne. Nie wiesz przypadkiem czy szyje coś z alcantary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 only skórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No i byłem wczoraj sam Ale przynajmniej doprowadziłem do ładu i składu ojca Vectrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 dzisiaj to chyba wspólnego pucowania nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 maclaz kolo mnie mieszka koles, ktory dzierga w alcantarze, osobiscie go nie znam, ale pogadaj z borowa Denis niestety nie zapowiada sie. Audi brudne, ale humor poprawiaja mi kropelki - ciagle sa zacne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Big, do 17 30 siedzialem zadzwonilem do Griffa co tam jak tam. wysuszylem pojechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 GrzegorzLU, no to mięlismy sie o 15 minut. Ja byłem o 17:45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Griffe, U mnie też coś-tam kropelkuje, ale szału nie ma. FK dzielnie walczy już 3-ci miesiąc. Szkoda że aura dzisiaj nie dopisała , bo przyznam że liczyłem na wspólne chlapanie w doborowym towarzystwie W ramach poszerzania wiedzy, mam pewną magiczną karteczkę z pytaniami do Ciebie Pawle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 w ten czwartek cos tam miziamy auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 GrzegorzLU, no jak "nie" jak "tak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Niezależnie od pogody, muszę umyć brudasa bo aż wstyd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Niestety ja odpadam, zaszylem sie na wsi. Co by slowa zmienic w czyny. Proponuje wycieczke na tor SPA do Belgii celem podziwiania Porsche Cup oraz F1 Termin oczywiscie 2015. Bilety ponizej 600 zlotych. Przelot Luftwaffe - prywatny Foker - Horch prezesa - bilety okolo 550. Wolne 3 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wolne 3 miejsca Wolne 2 miejsca Podróżnik-włóczęga już się nie może doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Klepie miejsce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To ja zaklepuje ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 1. Podejrzewam że będzie większa ilość chętnych, więc może warto w tej sprawie zrobić odrębnego spota w któryś piękny piątkowy wieczór? 2. Dzisiaj od 17? - ja napełnione wiadra już od rana w aucie trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @zmiana planów bd 17 Wybiera się ktoś potem na klasyki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Będę po 17 pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pogoda jak widac dopisala, humory rowniez, frekwencja calkiem niezla, dobre fotki. Jednym zdaniem wyglada na dobry spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 http://screenshotuploader.com/s/1408qlv7m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal071984 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 może by wpadł do was któregoś dnia tylko nie wiem.. którego dnia i którym z aut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Rafal071984, Jak Ci się uda to możesz przyjechać każdym Odnośnie tego jakże artystycznego zdjęcia w HDR - miało być ustawienie w stylu "artystyczny nieład" a wyszło "słoneczko" na tle myjni Dobrze Grzesiek mówił że ciekawiej byłoby, gdybyśmy wszyscy rozpędzili się i zaciągnęli ręczny i "a co tam, co będzie to będzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Panie i Panowie cos ten teges w ten czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 JA chętnie. Lada moment powinna dojść do mnie magiczna paczka, więc będzie co testować podczas spotu GrzegorzLU, Działamy przy okazji z tematem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi