Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Działaliście coś z Fusso

bardzo fajny wosk, o trwalosci sie nie wypowiem bo jeszcz enie bylo testu dlugodystansowego ale generalnie OK

Opublikowano
Big dzięki za oponki

Nie ma sprawy !!

Zawsze do usług 8-)

Miło było i do następnego.

Opublikowano

Może to i złe miejsce, ale jako że to forum regionalne to mam pytanie: znacie może jakieś dobre szroty w Lublinie i bliskich okolicach?

Opublikowano

maclaz, Niestety nie posiadam dokładnej wiedzy, ale kiedyś obiło mi się o uszy, że na trasie lbn-wwa jest podobno jakiś dobry szrot

On topic

Jakiś spot jutro ok 17 ?

Opublikowano

S3 po powloce C1 + EXO2 sliskosc pierwsza klasa, ingi tez robia wrazenie, zobaczymy czy EXO2 bedzie mialo lepsza trwalosc jak poprzednia wersja. Przy okazji pstrykania fotek innej czerwonej strzaly cos tam sie i S3 trafilo.

Sadze, ze mozemy zrobic spocik tradycyjnie w czwartek na poczatku lipca czyli 3, moze Big przestanie latac nad morze:)

DSC01732_zpsb90308a8.jpg

Opublikowano

Griffe, eSka świeżo po robocie wyglądała niesamowicie :good:

Ale co do samych zdjęć... hm... chyba te "drugie" były ładniejsze :-]

Opublikowano

Proponuje spocik jw pisalem w ten czwartek. Miejscowka ta co zwykle 16.30.

Co by rozruszac towarzystwo wezmy cos do testow/podzielenia sie. Proponuje NW Gtechniqa G5, byc moze cos jeszcze znajde :o

Opublikowano

W dniu dzisiejszym, hiszpańska młodzież odpoczywała po ciężkiej sesji... :mrgreen:

Kilka strzałów:

tn_DSC04841_zpsf9a10c84.jpg

tn_DSC04874_zps6b551683.jpg

tn_DSC04885_zpsc645de6e.jpg

tn_DSC04896_zps0788eff2.jpg

tn_DSC04922_zps6a88f4c2.jpg

tn_DSC04927_zps537ea7a5.jpg

tn_DSC04932_zps5ec2cd06.jpg

tn_DSC04958_zps8d37039f.jpg

tn_DSC04968_zps1e43ca24.jpg

tn_DSC04969_zpsffb00220.jpg

tn_DSC04973_zpsda9ccdbb.jpg

;)

Opublikowano

Bo Koncertowa jest już passe. Paweł... wiesz jak to jest, kolejka rośnie, swoje brudne, no ale... po starej znajomości może coś kiedyś... :song:

Opublikowano

Ciezko bedzie Grzesiu, widzisz co sie dzieje.

Hiszpanska mlodziez bawi sie we wtorki i to u siebie

Maciek sie zaszyl gdzies i sie nie odzywa, ale fakt faktem cos by czlowiek chlapnal

Opublikowano

Czemu nie... mogę przyjechać w czwartek.

Griffe, możemy zrobić tak, że chlapniemy grupowo nasz środek transportu na DUB IT! :P

Opublikowano

Griffe, Maciek sie zaszył? :shock: mówiłem żeby nie przesadzać z tym czwartkowym piciem :-] jak by ktoś był chętny to może ten czwartek w godzinach wieczornych ?