gusiak11 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Działaliście coś z Fusso bardzo fajny wosk, o trwalosci sie nie wypowiem bo jeszcz enie bylo testu dlugodystansowego ale generalnie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Big dzięki za oponki Nie ma sprawy !! Zawsze do usług Miło było i do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Siseniorita ale to chyba nie do konca taki pierwszy raz był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Może to i złe miejsce, ale jako że to forum regionalne to mam pytanie: znacie może jakieś dobre szroty w Lublinie i bliskich okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 maclaz, Niestety nie posiadam dokładnej wiedzy, ale kiedyś obiło mi się o uszy, że na trasie lbn-wwa jest podobno jakiś dobry szrot On topic Jakiś spot jutro ok 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 maclaz, W MArkuszowie byl dobry ale teraz nie wiem jak... jak mi cos trzeba do forda bylo to szukalem w Ciecierzynie na szrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 S3 po powloce C1 + EXO2 sliskosc pierwsza klasa, ingi tez robia wrazenie, zobaczymy czy EXO2 bedzie mialo lepsza trwalosc jak poprzednia wersja. Przy okazji pstrykania fotek innej czerwonej strzaly cos tam sie i S3 trafilo. Sadze, ze mozemy zrobic spocik tradycyjnie w czwartek na poczatku lipca czyli 3, moze Big przestanie latac nad morze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Griffe, eSka świeżo po robocie wyglądała niesamowicie Ale co do samych zdjęć... hm... chyba te "drugie" były ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Griffe, fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Griffe, nie chwal sie tylko wrzucaj te fotki chętnie pooglądamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Z czasem wrzuce tu wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Proponuje spocik jw pisalem w ten czwartek. Miejscowka ta co zwykle 16.30. Co by rozruszac towarzystwo wezmy cos do testow/podzielenia sie. Proponuje NW Gtechniqa G5, byc moze cos jeszcze znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jeśli tylko przyjdzie do mnie, to mogę użyczyć do testów nowy środek od ADBL http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Pojawię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 jak wszystko pójdzie ok na studiach to bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 też wpadnę jeśli wszystko wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Sesja zakończona, melduję się o 16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 W dniu dzisiejszym, hiszpańska młodzież odpoczywała po ciężkiej sesji... Kilka strzałów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Oooo jakas nowa miejscowka, swietnie, obie audice brudne a czasu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Bo Koncertowa jest już passe. Paweł... wiesz jak to jest, kolejka rośnie, swoje brudne, no ale... po starej znajomości może coś kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Pany może by my tak co pomyli w któryś czwartek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ciezko bedzie Grzesiu, widzisz co sie dzieje. Hiszpanska mlodziez bawi sie we wtorki i to u siebie Maciek sie zaszyl gdzies i sie nie odzywa, ale fakt faktem cos by czlowiek chlapnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Czemu nie... mogę przyjechać w czwartek. Griffe, możemy zrobić tak, że chlapniemy grupowo nasz środek transportu na DUB IT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Griffe, Maciek sie zaszył? mówiłem żeby nie przesadzać z tym czwartkowym piciem jak by ktoś był chętny to może ten czwartek w godzinach wieczornych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi