cimals Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich !!! Witaj, byłem wczoraj u Ciebie po Duraglossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 PrzywrocBlask Mam nadzieje ze nie rzucasz słów na wiatr jak inne firmy w Lublinie jest 5 -6 osób które regularnie się myją a tych którzy chociaż raz się pojawili z 10 -15 co do godziny trzeba się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Powróciłem do Lublina, wypoczęty po Rzeszowach, Krakowach itd., stąd pytanie do Was, działamy w ten czwartek czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jeśli będzie pogoda, to chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 PrzywrocBlask, z tymi slowami bardzije chodzilo mi o pojawianie sie na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jutro po 17tej. Czas cos ochlapac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Melduję się na 100% z tym zastrzeżeniem, że nie myję, oblecę proszkiem, szkoda się męczyć przed kolejną trasą. Do zobaczenia jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 chętnie umyłbym dziś dokładnie autko po raz pierwszy... (pod warunkiem, że kurier dowiezie rękawicę) o której dokładnie sie spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 kM3, zapraszamy po 17, wypatruj czerwonego Leona oraz czerwonej S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 w takim razie do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Niestety jak spiewal Eminem "Without Me" nie zdaze wrocic, bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 ajjj lipa... miałem "romans" do Ciebie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Okiem Alphy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 wpadne na dniach pare rzeczy mi trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Konrad, mam nadzieje, że niedługo zawita też i u Ciebie na sklepie BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Robimy cos jutro? Mozna by sprawdzic jak kropelki na "krystalu" ale ktos musi zlotowke pozyczyc, bo zajalem sie sprzedaza truskawek z kombi i nie mam drobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakaś aluzja do mnie? Nie chcę brudzić swojego, więc jeżeli będzie sucho i nie będzie zanosiło się na deszcz, mogę podjechać i zasponsorować pokaz kropelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakaś aluzja do mnie? Skad, mily kontrahencie, nastepna dostawa juz jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Robimy cos jutro Jestem ZA !! Jutro spokojnie mogę być. P.S. Zrobiłem małe zakupki u Konrada. Nareszcie normalnie fachowo i miło No i wszystko co chciałem jest albo zostało szybko sprowadzone, brawo !!! Po excede miła odmiana. Panowie z Excede jak najszybciej na nauki do Konrada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 no ja niestety moge tylko pozazdroscic wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bylem wczoraj 19.20 pusto. Wpadlem dzis rano 7.20 tez prawie pusto, ale cos tam pochlapalem. Dementuje plotki na temat jakoby nie bylo rozmieniarki. Jest i to jaka sexy, ruda niestety nie jest dostepna 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 fajnie, będę musiał podjechać i włożyć parę groszy to sprawdzę jak działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bylem wczoraj 19.20 pusto Cisza była, nikt nie palił sie do spota, więc się nie pojawiłem. Ale jak by co jestem chętny na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie jaki to szamponik polecaliście na ostatnim spocie? bo ten GoldClass to sobie można wsadzić! w buty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 kM3, presta dodo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi