Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PrzywrocBlask

Mam nadzieje ze nie rzucasz słów na wiatr jak inne firmy :|

w Lublinie jest 5 -6 osób które regularnie się myją

a tych którzy chociaż raz się pojawili z 10 -15

co do godziny trzeba się dogadać

Opublikowano

Powróciłem do Lublina, wypoczęty po Rzeszowach, Krakowach itd., stąd pytanie do Was, działamy w ten czwartek czy nie? ;)

Opublikowano

Melduję się na 100% z tym zastrzeżeniem, że nie myję, oblecę proszkiem, szkoda się męczyć przed kolejną trasą. Do zobaczenia jutro ;)

Opublikowano

chętnie umyłbym dziś dokładnie autko po raz pierwszy... :D (pod warunkiem, że kurier dowiezie rękawicę) o której dokładnie sie spotykacie?

Opublikowano

Robimy cos jutro? Mozna by sprawdzic jak kropelki na "krystalu" ale ktos musi zlotowke pozyczyc, bo zajalem sie sprzedaza truskawek z kombi i nie mam drobnych :kox:

Opublikowano

Jakaś aluzja do mnie? :D Nie chcę brudzić swojego, więc jeżeli będzie sucho i nie będzie zanosiło się na deszcz, mogę podjechać i zasponsorować pokaz kropelek :P

Opublikowano
Robimy cos jutro

Jestem ZA !! Jutro spokojnie mogę być.

P.S.

Zrobiłem małe zakupki u Konrada. Nareszcie normalnie fachowo i miło :) No i wszystko co chciałem jest albo zostało szybko sprowadzone, brawo !!! Po excede miła odmiana. Panowie z Excede jak najszybciej na nauki do Konrada 8-)

Opublikowano

Bylem wczoraj 19.20 pusto. Wpadlem dzis rano 7.20 tez prawie pusto, ale cos tam pochlapalem.

Dementuje plotki na temat jakoby nie bylo rozmieniarki. Jest ;) i to jaka sexy, ruda :kox: niestety nie jest dostepna 24h :dontknow:

Opublikowano
Bylem wczoraj 19.20 pusto

Cisza była, nikt nie palił sie do spota, więc się nie pojawiłem.

Ale jak by co jestem chętny na spocik :)

Opublikowano

Panowie jaki to szamponik polecaliście na ostatnim spocie? bo ten GoldClass to sobie można wsadzić! w buty...