borowa Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 No to pewnie, że będę, przyjadę czystym więc mogę zająć się "es czy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Griffe, a to jak w maju to i ja przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Griffe, jak na naszej miejscówce, to ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAXTONPL Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Miejscówka na Koncertowej zajebiaszcza, ale sama myjnia ani ciśnieniem ani skutecznością nie powala... chyba tylko żeby samochód opłukać po wiadrze to tak, ale miałem niestety po Pokazie Pierwszej Pomocy dla klubu BMW na Medykaliach samochód upierdzielony błotem to chciałem sobie go chociaż przemyć, no ale myjnia poległa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 u nas z wyjątkiem Norberta nie było tak silnego w uszach żeby narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAXTONPL Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 pozatym widziałem jakiegoś chłopaka który stał i osuszał sobie Forda Focusa w Kombii ręcznikami Papierowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 BRAXTONPL, co zrobisz , nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 BRAXTONPL, a na spot wpadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAXTONPL Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Big, - któregoś dnia się wybiorę, aktualnie nie mam czasu jeździć do Lublina, często tam bywam ale koło piątku-niedzieli dopiero . Pozatym, ja nie mam co prezentować na swojej bumie bo nie miałem czasu się za nią wziąć , z resztą czarny kolor mieszana perła z xyralikiem moment syf na lakierze i rysy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mnie jutro nie będzie. Udanego chlapania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ktoś może chlapie w sobotę? Będę w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jak nie bedziemy dzialac przy aucie to wpadne, popoludniem jakos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Najchętniej rano, generalnie tak do 16.... ale dam znać dokładnie na dniach... BTW Griffe leci mail do Ciebie! bo jest mały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No no Grzesiu - widze nowa jakosc. Warto bylo zainwestowac - przeklada sie na lepsze foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dzięki za wczoraj Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No foty pełna profeska To widzę, że mamy już 2 spotowych fotografów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 GrzegorzLU, btw. wczoraj przypadkowo natrafiłem na nowy sklep w Lublinie z siuwaxami i nie tylko : https://www.facebook.com/przywrocblask http://przywrocblask.pl/ Dziś sprawdziłem, pogadałem z właścicielem i muszę powiedzieć, że naprawdę jest OK Z dostępnością innych produktów nie ma problemu, wystarczy napisać info co potrzeba. Poleciała też wzmianka o forum i prawdopodobnie wpadnie dla nas kod rabatowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 nie słodźcie bo cukrzycy dostane Poleciała też wzmianka o forum i prawdopodobnie wpadnie dla nas kod rabatowy. niczym prawilny ambasador KA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 GrzegorzLU, ajax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 btw. wczoraj przypadkowo natrafiłem na nowy sklep w Lublinie z siuwaxami i nie tylko :https://www.facebook.com/przywrocblask http://przywrocblask.pl/ Dziś sprawdziłem, pogadałem z właścicielem i muszę powiedzieć, że naprawdę jest OK Z dostępnością innych produktów nie ma problemu, wystarczy napisać info co potrzeba. Poleciała też wzmianka o forum i prawdopodobnie wpadnie dla nas kod rabatowy. również robiłem zakupy z miesiąc temu i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 może w nast czwartek by tak cos podziałać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 No mnie niestety nie bedzie. W tym czasie będę działał na gorących laskach upsss tzn. piaskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 PrzywrocBlask, hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 może w nast czwartek by tak cos podziałać ? o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi