Griffe Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bede, bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 http://screenshotuploader.com/s/1404o_9c9 dzis atrakcji nie brakowało na koncertowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 17.04.14 spot ? kto za kto przeciw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 o rozsądnej godzinie i ja się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 17.04.14 spot ? Również jestem "za" i jak najbardziej się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spark Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Może i ja bym się zjawił na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 jak robota pozwoli to i ja przyjadę, dawno już mnie nie było. spark, cześć Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 16 pasuje ? czy moze 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 zdecydowanie 17, jeśli o mnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Im później tym lepiej Będę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdyby ktoś chciał, to od dziś w Jysku są bardzo fajne plastikowe taboreciki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja też piszę się na 17:00. Szesnasta to jednak trochę zbyt wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja też piszę się na 17:00. Szesnasta to jednak trochę zbyt wcześnie. Maciek ale o jakiej dacie ty piszesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 do zobaczenia 17.04.14 o 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ok juz jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 dawno już mnie nie było. Mnie też Jak będę miał możliwość to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A mnie nie będzie... Dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 borowa, znowu jedziesz do mojrzeszowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Big, nie, nie, to grubsza sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ja prawdopodobnie zjawie sie skodziakiem wiec bez mycia citryna rozebrana chwilowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spark Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A gdzie dokładnie jest ten spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 dokladnie tutaj na koncertowej obok lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spark Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dziękuje bardzo za info. Postaram się dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Postaram sie, ale co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi