norbertoo Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja planuję być od 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 ja działam cały czas, od wczoraj siedzę w garażu:) generalnie zapraszam bez 4-ero packa nie wpuszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Młodzież z Auto Emocion już po A to dla osób, które nadal zastanawiają się czy kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrieha Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Hej Z tej strony Gosia Na detailingu się nie znam, ale szukając miejscówki do spokojnego umycia samochodu trafiłam na Wasz wątek i Waszą miejscówę Podchwyciłam pomysł i czasami można mnie spotkać "na dachu" Koncertowej, także gdyby ktoś zobaczył takie auto: ...i miał ochotę się przywitać, to zapraszam Pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witaj. Przegladaj watek a wtedybedziesz wiedziala, kiedy nas mozesz spotkac. Ciepla pora jestesmy tam regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 hyhy francuz nie jestem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Kto ma dziś ochotę na szybkie chalapanko ? Ja będę, na naszej miejscówce, swoim czarnuchem gdzieś tak od 16:30. Z tej strony Gosia Zapraszamy, zapraszamy Kobiet w naszym gronie brakuje, więc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Niestety Macku beze mnie, co prawda pogoda jak dzwon ale auta zamkniete na parkingu prezesa a ja slonce ogladam zza okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 może jakiś pierwszy wspólny spocik czwartek godzina 15-16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 GrzegorzLU, w naszym stałym gronie spotujemy ostatnio regularnie, nie nasza wina, że Ty tylko suszysz parkiet W czw odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 borowa, to kiedy wg Ciebie był" regularny spot" na myjni na którym byli wszyscy a mnie zabrakło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 GrzegorzLU, a kto tu mówił o .... myjni Wypadłeś z obiegu kolego. Ale rozumiem, budowa domu pochłania sporo cennego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 może w okresie wiosennym/letnim sie poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ma ktoś ochotę dziś pochlapać auto na naszej miejscówce ?? Superb po zrobieniu 1044 km jest troszke przykurzony i ma troche dużo owadów na masce i szybie, więc muszę go przemyć Myslę, że będę na miejscówce tak gdzieś w okolicach 16:15-16:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 ja bede myl ale w pt kolo 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 GrzegorzLU, to super, ciesze się twoim szczęściem, ale mi chodzi jednak o dzień dzisiejszy, czyli poniedziałek, a nie o piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Big, za późno przeczytałem posta, ponieważ bym podjechał... a ma ktoś ochotę na popołudniowo-wieczorowe mycie w środę? Muszę ogarnąć parchatego przed dwoma wycieczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wstepnie byl pomysl na spota czwartek o 16, ale jesli nie mozesz przemyslimy sroda na 16-16.30 dobrze sie sklada Red Devil kwalifikuje sie do mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Mi tam środa jak najbardziej pasuje. Także może być środa, może być czwartek. Postaram się dostosować P.S Superbik umyty i pięknie się świeci, a tym zwierzakiem tzn. rękawicą car-pro myje się się suuuuper !! Po prostu zupełnie inne mycie niż rękawicą megsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To środa może być jak najbardziej, ponieważ czwartek jestem cały dzień poza Lublinem, zresztą w pt również wyjeżdżam na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ok zatem 16ta sroda. Rafal olej ten Rzeszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Griffe, ale tym razem do znajomych, stara paczka, Jack z lodem, pełen relax Więcej na spacer i kawę nie będę gnał 400km... mało rozsądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja w środę odpadam. Siedzę do 20 na uczelni... udanego mycia i czekam na foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 borowa gdyby nie weekendy w garazu, na ta wycieczke tez bym pojechal Zobaczymy jak jutro, moze sie okazac, ze nie dam rady niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 jak bd się coś działo to podjadę brudasem bo mycie muszę zostawić na pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi