kM3 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nowa? 2L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Uzywana, 2L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 To kiedy pijemy? Student dziś zamknął sesję... drugiego dnia sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 borowa, co to za student co zdaje wszystko w sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 cimals, Sam nie wiem... pierwszy raz w moim życiu, nie wiem co teraz mam zrobić ze sobą przez 3,5 tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 co teraz mam zrobić ze sobą przez 3,5 tygodnia 16x wosk na Seata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Rafal obie audice w srodku uwalone ze hoho.. Nie wiem jak reszta, ale co tam, mozna cos w piatek chlapnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Griffe, ciepły garaż i możemy działać Ten weekend wyjątkowo odpada, wyjeżdżam odpocząć, tylko tym razem nie południe a północ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 borowa, odwiedzilem dzis miejscowosc z Twojego awka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jakies tam szybkie chlapanie w promieniach zachodzacego slonca dzis 16ta na "naszej miejscowce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Griffe, za późno napisałeś... jak klepałeś tego posta to ja właśnie chlapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 w miare mozliwosci komu pasuje spocik sobota 12.02 tak koło 12-13 ? zapowiada sie +8z fajnym słoneczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 w miare mozliwosci komu pasuje spocik sobota 12.02 tak koło 12-13 ? No może, może, nie mówię nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 w miare mozliwosci komu pasuje spocik sobota 12.02 tak koło 12-13 ? zapowiada sie +8z fajnym słoneczkiem Sobota to 15.02 O tej godzinie będą mega kolejki. Skończyły się już czasy gdy na naszym miejscu spotów były pustki Na weekendzie przy tej temperaturze trzeba sobie przyjechać z samego rana, żeby móc coś podziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeżeli do tej godziny zdążę ogarnąć Leona to wpadnę potowarzyszyć, na pewno nie mam zamiaru myć go na Koncertowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 na pewno nie mam zamiaru myć go na Koncertowej A to coś nawyczyniał/nawyczyniasz na lakierze że już bezdotyk nie godny twojego lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 na pewno nie mam zamiaru myć go na Koncertowej Uuuu, a to coś nowego. Obraziłeś się na naszą myjkę czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chcę bez pośpiechu, dokładnie ogarnąć auto koło domu, bo jest tak zapchany, że nawet mycie co kilka dni prochem nic nie daje Jakieś 4,5kkm nie widział dwóch wiaderek i rękawicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To akurat w sobote, moze i ja wyciagne nazistowskie kombi i dwa czarne wiadra z bialymi krzyzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 to w końcu będziecie jutro czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jak bedzie pogoda to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 bede mozna by tak godzina 13 pasuje wszystkim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja melduję się tak z 12:15- 12:20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To w takim razie i ja zbieram zabawki i cisne Panie i Panowie brac detailingowa bedzie sie alkoholizowala w piatek 21lutego od godziny 18, tradycyjnie juz, tam gdzie skory sa mieksze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi