Griffe Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 I oto chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 To na którą godz. proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Cześć, Moja Mazda tak brudna, że żal patrzeć.... ale szkoda myć przy takiej temp... kusi mnie mycie w ShineFactory, ale 100zł (teraz 80zł - promocja) piechotą nie chodzi, choć może warto?! p.s. Denis co to za wiaderka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Fajnie patrzec na czyste auto, ale za 2dni znowu bedzie to samo, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ksylo1, Wiaderka ma takie: http://showcarshine.pl/1107-blackfire-b ... guard.html A tam marudzicie z tą temperaturą Jak się szybko ruszasz na bezdotykowej to tego mrozu wcale nie czuć. Wydać 100 pln ( w promocji 80zł )żeby ktoś mył furę za mnie? Bez szans! Jeden powód dał Griffe, a od siebie dodam że za tą kasę to można sobie np 3L Red Devila kupić p.s. Gdyby ktoś jednak zdecydował się chlapać auto w taką pogodę, to najlepiej jednak będzie podjechać pod Galę - nie wieje tak bardzo jak na innych myjkach "na powierzchni" i jest parę stopni cieplej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kwestia godziny do dogadania 18-19 mysle. Zobaczymy jeszcze tak to bedzie bo cos gusiakjedenascie nie wie czy bedzie... chyba, ze sa jeszcze jacys chetni do "brydza" Norberto? Borowa? Grzes? Daniel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kwestia godziny do dogadania 18-19 mysle dla mnie o.k. Zobaczymy jeszcze tak to bedzie bo cos gusiakjedenascie nie wie czy bedzie A no to faktycznie poczekajmy żeby się wszystko wyklarowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A no to faktycznie poczekajmy żeby się wszystko wyklarowało Na mnie sie nie oglądajcie jak coś bo u mnie może się okazać w piatek o 15 ze mam czas albo go nie mam, wszystko zależy od kolegi który w piątek przylatuje z UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 To jak Polak z UK to pic umi i lubi - dawaj go i po klopocie, Lukaszek fajny gosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mnie na 150% nie będzie. Miłego picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ja niestety mam drugą zmianę w tym tygodniu, co oznacza dość późny powrót do domu ... Bardzo chętnie w innym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 nieobecny. seszyn milego picia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ja też druga zmiana, więc odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Co robiny z piątkiem? Rozumiem, że z powodu słabej frekwencji przekładamy na inny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wyjasni sie lada moment, ale bylbym sklonny zeby sie spotkac, pogadac i napic we trzech:) Zdaje sie, ze Marcin bedzie mogl, ja moge - wiec jak jestes chetny to tam gdzie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 tam gdzie zawsze. o 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Stolik jest na 19, ale spoko moze byc na 18. USTALONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 O.k. to jestem na 18. Mam nadzieję, że nasz stolik, będzie wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Dzis bez fotek, ale bylo swietnie. Dzieki Panowie za wspolna "kolacje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja również dziękuję !! Jak zwykle było bardzo fajnie No i do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Niby cieplej bo tylko -2 wpadlem na "nasza miejscowke" czarnucha oplukacm ale ze prosto z obiadu z rodzina w aucie i to "na niedzielnego eleganta" zmarzlem jak cholera , ze nawet fotki nie cyknalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tez plukalem dzis swojego łaciatego dislowoza jest troche lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Macie samozaparcie. Ja czekam aż będzie te 4-5 stopni na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ktoś z Kolegów używa może pianownicy EPOCA? zastanawiam sie nad zakupem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Warto, mam akurat do sprzedania jesli jestes zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi