Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może jakieś chlapanie grupowe i później rozmrażanie pod Olimpem? :mrgreen:

Bo mój już się domaga mycia...

y9mx.jpg

Ktoś chętny na szybką akcję jakoś w weekend? :P

Opublikowano
rozmrażanie pod Olimpem? :mrgreen:

pod plazą dziś się słabo rozmrażało, a pod otwartym olimpem nie wiem czy szybciej puści

Opublikowano

GrzegorzLU, na skuwanie lodu najlepszy gorący proszek, odladzałem w ten sposób Leona we wtorek w Rzeszowie, a później frruuuuu na ciepły podziemny :P

gusiak11, dopiero byłem przy bezdotyku obok BP na Solidarności, jakiś wariat chlapał przy -16,5 ;)

Opublikowano
Mycie przy tej temperaturze to juz hardcore, ja tez lubie miec czyste auto ale no trudno, musi poczekac :)

jak myłem to było chyba -7, dziś mi pokazywało w samochodzie -18 :) ktoś się dziś chlapie :-]

Opublikowano
ja tez lubie miec czyste auto ale no trudno, musi poczekac

Marcin, sorry, taki mamy klimat :lol:

Opublikowano

Ktoś chętny na chlapanie fury dzisiaj? :-]

Na marginesie dodam że jestem skłonny przytargać ze sobą 2 wiadra w gorącą wodą i trochę chemii do dopieszczania :-]

Opublikowano
Ktoś chętny na chlapanie fury dzisiaj?

Jest -15, więc ja tego raczej nie widzę :/

Opublikowano

Jest -15, więc ja tego raczej nie widzę :/

A tam opowiadasz takie rzeczy :-]

Cieply proszek na początek, później 2 wiadra z (prawie) wrzącą wodą, szybkie płukanie i suszenie i sprawa załatwiona :-]

Jak będziesz się uwijać wystarczająco szybko to nawet tego mrozu nie poczujesz :lol:

Opublikowano

Można? Można! Niska temperatura i wiatr nie przeszkadzały jakoś szczególnie w pucowaniu :D

vxj47m.jpg

2 wiadra obowiązkowo !

wb9v9w.jpg

I po umyciu i suszeniu

4lp0e0.jpg

Opublikowano

Griffe, wygląda na to, że piątek będę miał wolny, więc możemy rezerwować stoliczek :)