cimals Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 jak to dobrze mieć garaż ale wczoraj w dzień musiałem walczyć z przednią szybą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 po co walczyc z naturalną powłoka http://screenshotuploader.com/s/1401xra48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wstepny termin piatek 31stycznia - tam gdzie skory sa mieksze. Jesli wszystkim bedzie pasowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja, jeśli nic innego mi w tym czasie nie wypadnie, powienienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czekam wlasnie Big na Twoje potwierdzenie, bo Marcin i ja, to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A może jakieś chlapanie grupowe i później rozmrażanie pod Olimpem? Bo mój już się domaga mycia... Ktoś chętny na szybką akcję jakoś w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 borowa, to wes cos do skuwania lodu bo mi sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 rozmrażanie pod Olimpem? pod plazą dziś się słabo rozmrażało, a pod otwartym olimpem nie wiem czy szybciej puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wrocil "syn marnotrawny" Polowa myjek w miescie zamknieta, nie wiem czy "nasza" dziala, ale czarnuch juz jest popielaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ja wczoraj ochlapałem na Diamentowej i zaraz do garażu na wysychanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mycie przy tej temperaturze to juz hardcore, ja tez lubie miec czyste auto ale no trudno, musi poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 GrzegorzLU, na skuwanie lodu najlepszy gorący proszek, odladzałem w ten sposób Leona we wtorek w Rzeszowie, a później frruuuuu na ciepły podziemny gusiak11, dopiero byłem przy bezdotyku obok BP na Solidarności, jakiś wariat chlapał przy -16,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Mycie przy tej temperaturze to juz hardcore, ja tez lubie miec czyste auto ale no trudno, musi poczekac jak myłem to było chyba -7, dziś mi pokazywało w samochodzie -18 ktoś się dziś chlapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ktoś się dziś chlapie A ma ktoś garaż w którym jest +10 i można lać wodę to ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ja tez lubie miec czyste auto ale no trudno, musi poczekac Marcin, sorry, taki mamy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ktoś chętny na chlapanie fury dzisiaj? Na marginesie dodam że jestem skłonny przytargać ze sobą 2 wiadra w gorącą wodą i trochę chemii do dopieszczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ktoś chętny na chlapanie fury dzisiaj? Jest -15, więc ja tego raczej nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jest -15, więc ja tego raczej nie widzę A tam opowiadasz takie rzeczy Cieply proszek na początek, później 2 wiadra z (prawie) wrzącą wodą, szybkie płukanie i suszenie i sprawa załatwiona Jak będziesz się uwijać wystarczająco szybko to nawet tego mrozu nie poczujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 widze co u niektorych nałóg sie odzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Nie da rady, proszku nie walne bo mi wosku szkoda, jakby lezala powloka to inna sprawa. Moze znacie kogos kto ogarnia temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Przynajmniej to mi dzisiaj nie grozi / sory nie mogłem sie powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Można? Można! Niska temperatura i wiatr nie przeszkadzały jakoś szczególnie w pucowaniu 2 wiadra obowiązkowo ! I po umyciu i suszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja nie myje, mam wieksze spalanie niz 6,5 to benzyne wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Griffe, wygląda na to, że piątek będę miał wolny, więc możemy rezerwować stoliczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi