GrzegorzLU Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ew moze byc jeszcze nirvana slawinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 nirvana Dziady i kretacze, ale nie bede sie rozpisywal na forum dla czego, opowiem przy piwku ale ja do nich nie ide SORKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Smiga #2, #7 i #37 a po ja sie chetnie przejde, jakby nie patrzec do trasy mozemy wszyscy isc razem. Niestety cala ksiezycowa ma rezerwacje, wiec nic sie nie dalo zrobic, ale sobota to dobry termin i jest kilka okazji wiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jak wszyscy to i ja. Najwyżej zrobie sobie spacerek, bo z Czechowa to niczym tam nie dojadę, ale czego nie robi się dla kumpli To o której sie spotykamy? No i rozumiem, że chodzi o ten nowy hotel przy rondzie za Lidlem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Big dokladnie tak. 18ta punktualnie:) gusiak11 sie nic nie chwali ale ma urodziny, postawimu mu kolejeczke nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 gusiak11 sie nic nie chwali ale ma urodziny, postawimu mu kolejeczke nie No baaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zarezerwowane, Willowa Hotel kolo ronda, godz. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 mam nadzieje ze bd jeszcze o 19 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Juz za momencik, juz za chwileczke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 oj widze ze ktos ma straszna ochotę na browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ok, nam wez ta dwojke co zawsze , a czy reszta nocuje to nie wiem.... gusiak11, albo i nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wybiera się ktoś ? https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater #2012 : http://vimeo.com/36405488 https://plus.google.com/photos/10802278 ... pSZztKFzQE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja bede na torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 gdyby ktos mial ochote na jakies wieczorne mycie to 19 30 koncertowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzis bylem na koncertowej umyc auto i powiem,ze bardzo fajna myjnia - szczegolnie zaskoczony jestem czasem,za 7zl auto umyte idealnie,czasu bardzo duzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 GrzegorzLU, będę, jednego dziś umyłem więc wpadnę tylko towarzysko, najwyżej czerwony oberwie tylko prochem patryczken16, w porównaniu do innych myjni faktycznie czasu jest na prawdę dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 borowa, patryczken16, odkurzanie tez sama przyjemnosc za 2 zl lecisz spokojnie cale auto jednego umyles a co z drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A gosc ktory jest "rozmieniarka pieniedzy" mieszka niedaleko Przemyśla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jednego umyles a co z drugim Drugi właśnie po to ma na sobie C1, proszek i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dawno nic, wiec moze cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja odpadam, ostatnio nie mam na nic czasu, chyba że tam kiedyś w lutym, hm, a po drugie ostatnio mam inne podejście do auta (Norbert wie jakie ), ale nie napiszę jakie, bo jeszcze zarobię bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ja rownierz odpadam do 15 lutego sesja mi sie zaczyna i chce to ogarnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przeciez mowa jest o piciu, nie o myciu Tylko zeby jeszcze bylo z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jak to mawiaja starzy miłośnicy browara JESTEM!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Lubelacy radze fury ogarnac, bo rano bedzie NIESPODZIANKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi