Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smiga #2, #7 i #37 a po ja sie chetnie przejde, jakby nie patrzec do trasy mozemy wszyscy isc razem.

Niestety cala ksiezycowa ma rezerwacje, wiec nic sie nie dalo zrobic, ale sobota to dobry termin i jest kilka okazji wiec :-]

Opublikowano

Jak wszyscy to i ja. Najwyżej zrobie sobie spacerek, bo z Czechowa to niczym tam nie dojadę, ale czego nie robi się dla kumpli :)

To o której sie spotykamy? No i rozumiem, że chodzi o ten nowy hotel przy rondzie za Lidlem?

Opublikowano
gusiak11 sie nic nie chwali ale ma urodziny, postawimu mu kolejeczke nie

No baaaaa :evil:

Opublikowano

GrzegorzLU, będę, jednego dziś umyłem więc wpadnę tylko towarzysko, najwyżej czerwony oberwie tylko prochem ;)

patryczken16, w porównaniu do innych myjni faktycznie czasu jest na prawdę dużo :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja odpadam, ostatnio nie mam na nic czasu, chyba że tam kiedyś w lutym, hm, a po drugie ostatnio mam inne podejście do auta (Norbert wie jakie :P ), ale nie napiszę jakie, bo jeszcze zarobię bana :mrgreen: