Big Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki, Grzegorz. Ode mnie dla wszystkich detailerów, dużych i małych również życzenia wesołych, rodzinnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. No i oby Św. Mikołaj w tym roku był hojny i przyniósł duuuuużo fajnych wosków np. Swisswaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 No i oby Św. Mikołaj w tym roku był hojny i przyniósł duuuuużo fajnych wosków np. Swisswaxa Chyba odwiedził nas ten sam Mikołaj Ode mnie również najserdeczniejsze życzenia. Pogodnych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Chyba odwiedził nas ten sam Mikołaj Bo teraz Mikołaj przywozi prezenty nie z północy, a ze Szwajcarii Również życzę Wam wesołych, spokojnych, rodzinnych Świąt, a przede wszystkim szerokiej i bezpiecznej drogi w trakcie świątecznych wyjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych Świąt, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jutro z borowa planujemy mycie około 10. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszamy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ok wpadne ale Panowie proponuje godzine 11 zawsze to bedzie troche cieplej. Moze wyprobuje nowy stuff Kurcze wychodzi na to, ze i u mnie byl ten sam Mikolaj. To jakas zorganizowana akcja byla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurcze wychodzi na to, ze i u mnie byl ten sam Mikolaj. To jakas zorganizowana akcja byla? Ok. Może być i 11. Zawsze to godzina snu dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kurcze wychodzi na to, ze i u mnie byl ten sam Mikolaj. To jakas zorganizowana akcja byla? no nie bardzo, u mnie go nie było. Może jeszcze dojedzie Wesołych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Moze by tak po myciu wpasc pod Olimp w celu szybkie mazania Ktos chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja zobaczę, może tez się pojawię. Griffe, z tym Mikołajem, to podejrzane. Trzeba by jakąś komisję w celu wyjaśnienia tego zjawiska tego powołać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Big slusznie prawisz, chyba trzeba bedzie zwolac narade i zbadac temat "tam gdzie skory sa mieksze" Ok spot "wyjasniajacy" pochodzenie Mikolaja proponuje w 4stycznia godzina 17.00 - rezerwuje nasz stolik jak zwykle. Jutro ostatnie raczej chlapanie w tym roku o 11.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 proponuje w 4stycznia godzina 17.00 - rezerwuje nasz stolik jak zwykle. Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Griffe, myślę, że pomysł i termin jest jak najbardziej o.k. tym bardziej, że wiszę ci 5 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 tylko zarezerwujcie wiecej czasu bo po ostatnim spotkaniu zona sie ze mnie smiala ze o 21 bylem juz w domu i to trzeźwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eratez Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Panowie powiedzcie mi gdzie odbywa się zbiorowe chlapanie, bo miałem pojechać do teściów myć ale chyba wolę do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 eratez, myjemy na ulicy Koncertowej 4b. Zjeżdżasz z ronda normalnie jak do lidla i potem udajesz się na górny parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ktoś sie wybiera dzis myc autko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jak nie jak tak, zawsze mozna rozmazac troche brudu recznikiem po auci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 "tam gdzie skory sa mieksze" To co widzmiy sie rozumiem w sobote, z tym ze prosiłem organizatora zeby na 18 jak nie ma sprzeciwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 z tym ze prosiłem organizatora zeby na 18 jak nie ma sprzeciwów Nie widzę przeszkód, jak powiedział ślepy koń na Wielkiej Pardubickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jest lekka zmiana planów bo na "mieksiejszych kanapach" zaerzerwowal ktoś cały lokal, prawdopodobnie bedzie to na Willowej w Hotelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ok, nam wez ta dwojke co zawsze , a czy reszta nocuje to nie wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dobra Panowie to napiszcie finalnie kiedy, gdzie i o której, bo juz sie pogubiłem. Co do Willowej to nie wiem czy to dobry pomysł, bo tam nie ma czym dojechać, a na piwko samochodem przecież nikt nie przyjedzie. To moze przełózmy na inny termin, ale w takm miejscu, aby każdy miał bezproblemowy dojazd MPK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Big, nie obrazaj mojego zadupia tu sa 3 mpk 2-jka, 7-demka i 37 http://mpk.lublin.pl/?przy=6751 ale jak chcecie ja jescze nic nie rezerwowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi