norbertoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jeżeli prognoza się sprawdzi to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak się zgramy na tygodniu to czemu nie, chociaż w to wątpię... byłoby dobrze, bo dawno razem nic nie myliśmy Ja tam jutro swojego ochlapię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Korzystając z dobrej pogody wczoraj popołudniu postanowiłem umyć autko, żeby nie było ze bez zdjęć się nie liczy Ludzi jak widać brak , kolegów z forum też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Też się muszę pojawić jak będzie na plusie, bo Superb jest już brudny jak choroba !! P.S. Octa odzyskała blask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 piątek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 GrzegorzLU, zobaczymy jak będzie pogoda, ale nawet jeśli już, to ja będę na naszej miejscówce nie wcześniej niż ok. godz. 16:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 takie nocne mycie mowisz ? jak cos to pisaj i krzykaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 o.k. jak będę się wybierał to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jak wszystko wypali to będę się chlapał w ptk ~ 11 GrzegorzLU, może wstępnie zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 zawssze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Wybiera się może ktoś dzisiaj na naszą miejscówkę, w celu przechlapania swojego autka ? Ja będę gdzieś tak koło 16:30 i po myciu i wstepnym suszeniu zamierzam udać się pod Olimp celem nałożenia BSD oraz dressingu na opony i doszczyszczenia szyb. Także jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chetnie, chetnie, ale dzis pucujemy do poznej nocy Foke ST, takze tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Griffe, to szkoda, ale jak to Foka ST to rozumiem i już Wam zazdroszczę Z takimi autami się fajnie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ktoś chętny na niedzielę? Ma być niby słonecznie i bez opadów. Miałem lecieć do Rzeszowa, ale nastąpiła mała zmiana planów więc trzeba wykorzystać ładny dzień i coś pochlapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 na niedziele to pewnie ja bo na Biga nie dam rady wpasc chyba ze tez przelozy na nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mi pewnie przyjdzie podzialac w sobote na naszej miejscowce, bo sa chetni na Red Devila, wiec trzeba go ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 brudny bardziej wiarygodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 NO, panowie, ja wczoraj 2 autka obelciałem - Vectrę ojca i Clio żony, a Wy jak tam ? P.S. Vectrą pojechałem na myjkę Hanesco, bo blisko rodziców i .... szkoda czasu i pieniedzy. Woda, po wrzuceniu 3 zł leci dużo krócej niz na naszej miejscówce i to samo z odkurzaczem, "u nas" za 2 zł obskoczę całe auto, w Hanesco tylko prawą stronę i bagażnik. W dodatku brak wieszaków na dywaniki. Jednym slowem nie polecam Ja więcej tam nie pojadę.. Clio myłem już na naszej miejscówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Big, Bo to taka nasza myjka detalingowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No ja dziś zajechałem na "dach" szurłem służbowego transita, ale nawet mikroproszek nie dał rady co gąbka to gąbka, ale zauważyłem ze "nasze" miejsce zaczyna być co raz bardziej popularne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ale zauważyłem ze "nasze" miejsce zaczyna być co raz bardziej popularne Niestety, też to zauwazyłem. Wczoraj, myjąc Clio ok. 19, widziałem, że był komlet na wszystkich stanowiskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ale zauważyłem ze "nasze" miejsce zaczyna być co raz bardziej popularne Niestety, też to zauwazyłem. Wczoraj, myjąc Clio ok. 19, widziałem, że był komlet na wszystkich stanowiskach Ja byłem o 12 i był komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 swieta to ludzie myja na szczescie parking jest duzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych Świat (tymczasem na koncertowej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Tak myslałem ze dzis na myjniach kolejka jak wczoraj po rybe Dla wszystkich spotowiczów wszystkiego naj naj naj i fury prezentów pod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi