borowa Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja wczoraj "tańczyłem na lodzie" i sprawdzałem myjnię w temperaturze minusowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 gusiak11, bylo smalcowanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jutro tj piatek 29 listopada, godzina 19.00 na "na naszej nowej zimowej miejscowce" - stolik zarezerwowany, kolo kominka, tam gdzie skory sa mieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 bylo smalcowanie Nie nie było czasu, temp. itd.... pojechałem go obmyć bo bo białe sie zamieniło w brunatno szare a jutro jedzie do warsztatu m.in. będą robione hamulce z tyłu a w felgach było ze 3kg błota (dobrze wyważone były) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Griffe, no ja oczywiścię będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak zwykle dzieki za mily spocik. miejscowka baaaaardzo sie sprawdza, chociaz ma jedna wade: umyc sie nie da, ale bylo za to "konkursowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Griffe, umyć się nie ds, ale chlapnąć się da Jak zwykle dzięki wszystkim i jak zwykle było bardzo miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Lubię to! Żałuję, że nie mogłem być, dzieci chore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tak, chlapnac sie da, wiec wiec wiekszosc skorzystala z mozliwosci wielokrotnie Pacek zawsze jestes mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 A kto nie mógł chlapnąć ten dziękuje za udostępnienie parkingu prezesa ps. Czarnuchowi dużo lepiej w odświeżonym obuwiu! Do następnego, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 A no miło było, ale sie skończyło..... może trochę za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 borowa, ładnie kropelkujesz w dzisiejszym deszczu trąbiłem jak wyjeżdżałeś z PL, ale chyba nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 borowa, ładnie kropelkujesz w dzisiejszym deszczu Ja to chyba nie, ale Leon daje radę trąbiłem jak wyjeżdżałeś z PL, ale chyba nie widziałeś A nie ogarnąłem, widocznie jeszcze spałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Faktycznie mozna bylo posiedziec troche dluzej Dzis bylem pierwszy raz z synem na "na naszej letniej miejscowce" Oplukalismy auto. Das Sonax dalej kropli, juz nie tak jak na poczatku, ale sie skubany trzyma. Nazistowski Caravan znowu w czerni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 borowa, A nie ogarnąłem, widocznie jeszcze spałem jasne jasne krople obserwowałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Własnie wróciłem z naszej miejscówki do mycia. Cisza spokój i brak jakichkolwiek aut i cieci . No i Clio nareszcie czyste !! P.S. Ręczniki i fibry właśnie się piorą, bo jutro kolej na Superba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 moze jutro sie i ja wybiore jak bd mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja we wtorek będę leciał na wiadra, gdyby ktoś chciał będę w granicy południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja dziś umyłem. Dwa razy wsiadałem do samochodu, żeby się ogrzać, bo ręce odpadały co ciekawe nie było żadnych problemów z docieraniem naszego zimowego koksu - BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja dziś umyłem. Widziałem, ładnie się czarnuch prezentuje Ja dzisiaj też działałem i odszczurzyłem Superba. Co do BSD, to nakładałem i docierałem go pod ... Olimpem. Zresztą szyby i opony też robiłem pod Olimpem. Fajnie ciepło i widno, polecam !!! Oto perę fotek, jakość niestety komórkowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 no jak praca "pozwoli" i pogoda planuje koło czwartku-piątku zająć się swoja skodą, jak sie uda efektami sie podzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 To jak wszyscy sie chwala to i jak sie pochwale, mam zamiar w sobote ubic sonaxa na RS6 i go nawoskowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Big, suszyłeś po drodze do Olimpu i pod Olimpem, czy na myjni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Big, suszyłeś po drodze do Olimpu i pod Olimpem, czy na myjni ? Suszyłem na naszej myjce. Dosuszałem po drodze do Olimpu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Panowie po 15 zapowiadaja +5~6 stopni działamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi