Griffe Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Malo nam, malo nam i lecimy po 20tej z tym koksme jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tak więc równie "szurniętych" co my zapraszamy na 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 jak pan cieciowaty bedzie to sie zdziwi a moze cos rozmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 no może się uda wreszcie być na co prawda mini ale spocie KA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 cholera niedawno tam byłem ... No nic, wsiadam w furę i jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 gusiak11 - w koncu Denis - milo bylo poznac, mam nadzieje, ze teraz juz zaczniesz bywac. GrzegorzLU - szkoda, ze Cie nie bylo, bylo kilka pytan do Ciebie... Nawet okolo godziny 22 byla kolejka do mycia, jestem prawie pewien, ze jutro musi cos byc Tradycyjnie poszedl Sonax BSD i mimo kilku stopni, nie bylo z nim klopotow. Faktycznie bylo zimno, a mimo to byl test, ale o tym wiedza tylko Ci co byli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Gusiak jakie salta przy docieraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 salta przy docieraniu że co proszę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dwoisz sie i troisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie dwoi sie i troje tylko twój aparat nie mogł mnie dogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie dwoi sie i troje tylko twój aparat nie mogł mnie dogonić Pokaz co Twoj potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Denis - milo bylo poznac, mam nadzieje, ze teraz juz zaczniesz bywac. dzięki i wzajemnie. Będę się pojawiał jak tylko nie będzie mi wypadać w pracy druga zmiana! Co do testu, aura nie dopisała a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ladnie zapelnione boxy mimo tej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzięki Panowie za dzisiejsze spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 To był długi dzień na Koncertowej Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 norbertoo, A jak tam nowe KFC [ Dodano: 31 Październik 2013, 23:28 ] borowa, Bo kolejki byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 norbertoo,A jak tam nowe KFC Może być póki co bardzo mało ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Czyli cos jak nasza myjka kiedys, trzeba tam sie przeniesc Denis dach wyglada dobrze, zadnych mazow, chmur. Temperetura nie byla po mojej stronie, ale doswiadczony detailer dal rade Zona pojechala zadawac szyku starym audi pod cmentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 no mówiłem że PB nie zawiedzie a ta "mgła" na dachu to chwilowy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 cimals i Griffe dzięki z radę. Po dobie walczenia, kilku praniach tapicerki i zużyciem całej sody oczyszczonej, jaką tylko udało mi się znaleźć u teściowej bagażnik wygląda jak przed "wypadkiem":) Planujecie jakiś następny spocik w niedalekiej przyszłości, bo chętnie bym was znowu odwiedził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Gdzie te tłumy? Hmm... I Norbert w akcji Patgor, z tego co wiem, w tym tyg spot raczej w innej formie niż zwykle. Kiedy wspólne chlapanie... nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Panie i Panowie tylko ruszcie glowa gdzie??!! Pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 komu Norbert prochem auto lecial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 komu Norbert prochem auto lecial ? Dziadkowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Yo Yo proponuje spotkanie na godzine 17 w knajpie "Ksiezycowa" na ul. Ksiezycowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi