maluch Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Gratulacje Moja ma już 4 miesiące - sam nie wiem kiedy to zleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Griffe, Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Griffe, jechałeś dziś około 16 diamentową na odcinku od krochmalnej do nadbystrzyckiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 cimals, w czwartek Cie widze na spocie ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 postaram się jeśli wyjdę z pracy o normalnej porze, muszę odebrać ręcznik dla Krzysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Najmlodszy detailer jest wsrod nas No to gratulacjeeeeee !!! Niech się chowa i uczy fachu od Taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 cimals nie. O 14tej wycinalem motocykle w centrum, ale w tamtych rejonach mnie nie bylo. O 16tej juz sie nie nadawalem do prowadzenia zadnych pojazdow Dzieki wszystkim, jak sie do w czwartek tez wpadne - o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 13 ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Były poruszane jakieś koncepcje na zimową miejscówkę do spotów/mycia autka ? Szkoda że w Plazie nie ma bezdotyku , tam to przynajmniej cały czas +20*C W czwartek jak jeszcze będziecie ~ 14.30 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 14 :30 to bedziemy po rozgrzewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja na pewno nie będę czekał na start do 13, mam wolne więc będę wcześniej. A do której mi zejdzie to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 pozazdrościć wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 borowa, o 13 bd po myciu felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 GrzegorzLU, sory, nie umiem tak jak Ty umyć auta /wyglinkować /osuszyć/wysmalcować w czasie mniejszym niż 1h. A potem hm... szkoda, że nie mam fotek Fabii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 oj spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja będę gdzieś tak parę min po 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wpadam kolo 12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Rownierz 12 pkt sie melduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Panowie, pilnie poszukuję odkurzacza piorącego, bo mi się straszny syf wylał w bagażniku . Plam jako takich nie ma, ale zapach powala... Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 nie dałem rady dojechać niestety Patgor, jak nikt nie będzie miał do pożyczenia to w komforcie na zana można chyba wypozyczyć, musisz do nich zadzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Patgor niestety nie dysponuje w tej chwili, moze pozycz z dywanolandu? Spocik zaczal sie o 12.... ...od sporej kolejki - wiadomo, przed swietami wszyscy myja. Pogoda dopisala i po odstaniu swego mozna bylo sie chlapac W koncu doejchal do nas FSO-Team (milo bylo poznac), ktory stwierdzil, ze trzymamy poziom W penym momencie suszenie bylo NA BOGATO - 3reczniki byly w grze. Lubelscy chlapacze nie chcac odstawac od reszty postawili na Sonaxa BSD Milego ogladania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie tak super jak Tatuśka ale prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W koncu doejchal do nas FSO-Team (milo bylo poznac), ktory stwierdzil, ze trzymamy poziom dziękuje za spotkanie, mi również miło było Was poznać Idę zerwać żółtą folie z halogenów, kiepsko to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ładne ciąg dalszy nastąpi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi