GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 tu < mirek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki Panowie za zacny spot! Mam nadzieję, że będę częstszym uczestnikiem takich spotkań Grzegorzu, foty są pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No ja dopiero dotarłem do domu Trochę się z Vectrą pomęczyłem, jak już pojechaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Pozazdrościć wolnego czasu +1 Grzesiek, foty genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Big, a no bsd pewnie ciezko bylo dotrzec xMarcin95x, podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Tak Grzesiu wyrobiles sie, fotki sa dobre, mam wolne teraz Ty bedziesz nadwornym pstrykaczem ale pamietaj zeby ladowac baterie i focic cycki Jak zwykle dzieki za milego spota. Big jak tam Szonaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Big jak tam Szonaks Bardzo dobrze !! Fajnie przyciemnia lakier no i te kropelki A gdzie fotki Vectry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Griffe, w sumie Tobie to zawdzieczam Big, to juz Griff ma mi padły paluszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 I ja dziękuje za spota fotki faktycznie coraz bardziej profesjonalne. Griffe, a gdzie Twoje fotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Panowie, nasze spoty zawsze były profesjonalne A tak na poważnie, faktycznie coraz więcej konkretów i coraz ciekawsze kosmetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Skoro tak to kilka szotow ode mnie Na RS6 bez zmian zalega sonxa - ponad 3 miesiace ukulo sie juz nawet powiedzenei "wpasc na BIGa" czyli czystym lsniacym autem, a tu takie zaskoczenie Jednak Maciek zrehabilitował sie pieknymi kropelkami na dwu miesiecznym Carbonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Co norbert tanczy ??? Griff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Chyba Gangnam detajlam stajl, ale to juz jego trzeba pytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Maciej przeszukalem troche forum bo nie pasowala mi 1000+ gramatura mamuta i okazuje sie ze 880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Maciej przeszukalem troche forum bo nie pasowala mi 1000+ gramatura mamuta i okazuje sie ze 880 Zawaliles caly swiat Geyoldboysom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Maciej przeszukalem troche forum bo nie pasowala mi 1000+ gramatura mamuta i okazuje sie ze 880 No i bajka prysła. Grzesiek, ty to umiesz człowiekowi humor poprawić Panowie, to kiedy następny spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Wychodz na to, ze 7 listopada czwartek i nietypowo bez aut, pytanie tylko gdzie Chetny ktos na cos kolo 12 na naszej miejscowce? Cieplo, slonecznie, szkoda zmarnowac taka okazje - chyba cos naowskuje po myciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Panowie przed swietami kazdy bedzie chcial cos chlapnac sroda deszcz czwartek slonce, widzimy sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 GrzegorzLU, tak, będę z Norbertem na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 GrzegorzLU, w czwartek? No pewnie, że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Najmlodszy detailer jest wsrod nas, takze 7 listopada na spocie pobawimy sie innymi cieczami niz zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Griffe, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi