GrzegorzLU Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 to w srode bierz vectre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 O.k. w środę będzie Vectra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Będę w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Bardzo bym chcial sie z Wami spotkac, ale czekam na inne spotkanie , ktore moze wlasenie nastapic w srode. Z tego powodu podjalem szybkie dzialania operacyjne wczoraj po pracy - oto efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Bardzo bym chcial sie z Wami spotkac, ale czekam na inne spotkanie , Ktoś się spóźnia A Sonax, hm, to już ponad 3 miesiące? Nie wiem o której chcecie myć w środę, ja zacznę pewnie ok południa, ale tak czy inaczej się zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 ja bd woszczyl to pewnie zawitam kolo 12 [ Dodano: 20 Październik 2013, 10:51 ] co do sonaxa nawet nie sprawia wrazenia jak by sie gdzies wybieral ;O 5 miesiecy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Teraz koło 17 zaczyna się już robić ciemno, więc ja też zacznę około 13-14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 17 30 ale fakt faktem po godz 17 nie da sie juz nawet docierac qd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 nie da sie juz nawet docierac qd Racja Jak ostatnio robiłem opony na spocie to było już bardzo ciemno. Następnego dnia jak zobaczyłem mijaki to się załamałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No ja z racji pracy zawitam dopiero ok. 16:30. Ciemno robi się dopiero o 18. Paweł, po prostu przyjedz z małym detailerem. Niech się chłopak wdraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Mam okienko między zajęciami, jak się wyrobię to może wpadnę na chwilę. a może i opłuczę mojego zardzewialca. edit: niestety, skręciłem sobie kostkę i leże: od lekarza zakaż mycia samochodu przez miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jak nie bede na porodowce, albo pijany ze szczescia bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Paweł upij sie na spocie 2 w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ochlapałem dzisiaj, na naszej miejscówce, mojego Superba. Dostał również warstewkę Sonaxa BSD - kurcze jak on pięknie przyciemnia lakier !! W Środę melduję się z Vectrą (jeśli odbiorę od elektronika, który własnie walczy z czujkami cofania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jak nie wpadniesz Clio, ja planuje tez zony wozidlem o ile "maly detailer" nie pokrzyzuje moich planow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jak nie wpadniesz Clio Teraz pod moją opieką, poza Clio żony, jest również ojca Vectra, a że akurat rodzice są na wyjeździe, to najlepszy moment aby ją umyć, więc raczej podjadę Vectrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 jak jutro czeka nas taka pogoda jak dzisiaj no to bedzie bardzo super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 I deszcz we czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 to sprawdzi sie krople norbertoo, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jest szansa, ze bede na spocie O ktorej sie bawimy 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Serwus! Dziś w końcu pojawię się na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Griffe, tak, bawimy się od 13 Meehau, zapraszamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Pozazdrościć wolnego czasu i pogody oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 juz czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 GrzegorzLU, gdzie są zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi