Griffe Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Niestety nie mogle byc, ale Audi A4 skonczone. Dzis moge zajac sie swoja RS6 zaczynam okolo 14, pogoda dopisuje. Bedzie tez SiSeniorita... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Griffe, amasz Sonaxa? Bo jeśli będziesz od 14, to moze wpadłbym tak o 15 na minutke i wziął od ciebie buteleczkę, (płacąc za nia stotowna kwotę oczywiście ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 O ile kurier zawita do biura przed 14ta to bede mial. Dam Ci sms znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dam Ci sms znac. O.k. to czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 wpadne na godzinke jak bd wracac z Jakubowic :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Griffe, jak tam Sonax BSD, dotarł już do ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Griffe, długo mamy na Ciebie czekać? Ja dziś swoje wykonałem, więc pierwszy powód do wypicia mamy! Jeszcze Ty i robimy nietypowego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszyscy czekamy Wlasnie widzialem sie z Bigiem - podobno przyszly tydzien ma byc u nas cos pod 18stopni, takze jakies chlapanie na "naszej miejscowce" pewnie bedzie. Badzcie czujni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Hej! widziałem, że niektóre osoby zamawiały ręcznik Flossy, wziąłby Ktoś i dla mnie? odbiorę osobiście w Lbn a i taniej zawsze będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Griffe, chlapanie musi być, bo widziałeś jak wygląda przód mojego S II no i ten stojący na półce Sonax już prosi się aby go użyć. [ Dodano: 17 Październik 2013, 18:38 ] Badzcie czujni i wiedzcie, że coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ksylo1, wezne napisz ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wezne Chyba wezmę ale może.... ''prze Pani chciałem zgłosić nie przygotowanie, a ja prze Pani chciałem powiedzieć że mnie na tej lekcji nie było' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 gusiak11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 gusiak11, chyba jakis dzien mam gorszy dzis juz 3 taka gafa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Wczoraj spotowalismy z gusiak11 i przy okazji odswiezylismy taki jeden srodek transportu geyoldboysow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Griffe, bez fotek się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 przy okazji odswiezylismy taki jeden srodek transportu geyoldboysow a na BP nim byliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Macius ja jestem staly w uczuciach i partnerow nie zmieniam tak szybko, a sam nie bede jezdzil , cos jutro wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 patrze pogode i widze sloneczko i 20 + w sobote i srode to jak komu kiedy pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja się piszę na środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 a się piszę na środę Ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 to i ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mam 3 samochody do mycia, więc pewnie zacznę już od wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi