GrzegorzLU Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 najlepiej biały jeleń dwie lapki i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pralko moze byc jak najbardziej i jak Grzes mowi bialy jelonek czy cfantyki do fibr np Sonus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Coś ktoś pisał o myciu jutro... ja umyję rano, a gdyby byli chętni na popołudnie to wpadnę pieszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja się zjawię od razu po zajęciach, czyli około 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja się zjawię od razu po zajęciach, czyli około 17 Ale mówimy o dniu jutrzejszym, czyli o środzie, tak? Jeśli tak, to i ja będę tak gdzieś koło 16:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja bede w piatek kolo 14, bo ma byc slonecznie i cieplo. Zobaczymy jak cudowny Sonax czy jeszcze lezy czy padl. Jutro koncze A4 B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 to Co spotkanie piatek godzina 15 do 18 ? frekfencja 100 % spotkanie "pozegnanie sezonu "? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Git idea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Czyli wychodzi na to, że my jutro spotujemy się w trójkę Odnośnie piątku to dobrej zabawy, mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No ja w piątek raczej odpadam, bo jak będzie pogoda, to jadę na weekend na działeczkę. Za to jutro na 100% będę od ok. 16:30 na naszej miejscówce, bo muszę umyć po trasie Superba więc jeśli ktoś chce pogadać lub sie umyć to zapraszam. I tu pytanie do Griffe, czy po myciu dawać jakiś detailer na powłokę skoro Sonax jeszcze pięknie kropelkuje, czy tez sobie odpuścić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Tylko wytrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dzieki Moze uda mi sie w piątek wpaść chociaż na chwilę i odebrać od Ciebie Sonaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vetteran Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 a jakiego sonaxa testujecie, bsd czy pns ? jak się wykuruję to pewnie w piątek wpadnę do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 BSD wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jeden i drugi jest rewelacyjny. BSD testowalem podczas ataku zimy na wiosne, a PNS od lata lezy na RS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 nasze 2 spotkanie bylo 2 miechy temu to troche lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 wybiera się ktoś ? http://www.galeriaolimp.com.pl/2013/10/ ... rii-olimp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 To co Panowie, wybiera się ktos dziś na naszą miejscówkę, czy będę mył sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Big, przecież pisaliśmy wczoraj co i jak z dniem dzisiejszym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Big, przecież pisaliśmy wczoraj co i jak z dniem dzisiejszym... Myślełem, ze te ustalenia zostały przeniesione na piątek. W każdym razie ja dziś od ok. 16:30 jestem na naszej miejscówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja i Norbert w pt odpadamy, tak więc myjemy dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Trudno, trudno spotujecie beze mnie niestety. Dobrej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 prosz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Grzesiek, już ?? Kurcze, Ty to masz tempo chłopie. Ledwo wróciliśmy ze spotu do domu, a tu już fotki na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi