Griffe Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Juz sie gniewaj, ladnie mruczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ladnie mruczy Oj ładnie, ładnie. Ostatnio posłuchałem w tunelach No i czerwony, a to oznacza, że ... najszybszy [ Dodano: 30 Wrzesień 2013, 12:04 ] Griffe, rzuć okiem na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dzis po 16tej nieformalne dzialania operacyjne "na naszej miejscowce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dzis po 16tej nieformalne dzialania operacyjne "na naszej miejscowce" Dokładnie, kto chętny niech przyjeżdża ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 to Wy teraz codziennie już myjecie? może lepiej się zrzucić i wynająć lokal z dostępem do wody na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 cimals zalatwiaj - jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 http://tablica.pl/oferta/garaz-ogrzewan ... b29d8f3f3c trzeba określić parametry, ilość chętnych i można coś szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 juz nieaktualne... szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 co wy chcecie od mojego sasiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Byłem, myłem, glinkowałem. Był jeszcze Griffe, , przyjechał czerwonym diabłem zony i użyczył mi sonaxa do odświeżenia powłoki (dzięki !!!) efekt niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Wczoraj rada starszyzny dziala sama, kameralnie w swoim oldbojogejowskim tempie. Zdjecia slabe bo robione mokra rekawica Meguiarsa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Zbieranie na Cupre/Cupre R idzie średnio, więc odkąd strzeliłem na Was focha uczestniczę w spotach jednoosobowych W ramach odreagowania i wyładowania się, wbrew regułom detailingu umyłem parcha na jedno wiadro i wysuszyłem na Solidarności. Jak widać na załączonym zdjęciu, parchaty prezentuje perfekcyjne odpychanie wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dzisiaj przepłukałem Superba z kurzu Po ostatnim glinkowaniu powłoka kwarcowa pięknie odżyła, a Sonax BSD, tak jak mówił Paweł, przepięknie kropelkuje !! Paweł jak nakładałem Sonaxa i powiedziałem ze ładnie przyciemnia lakier i wyciąga głębię, powiedziałeś "poczekaj aż zobaczysz kropelki !" no i ... miałeś rację !! Odpycha i kropelkuje to to przepięknie !! Czekam na zamówienie ! A tu 3 fotki kropelek zrobione telefonem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Big, ciekawe jak krawc przejdzie probe zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 GrzegorzLU, już przeszedł Przecież on był położony na lakier 20 listopada 2012 r., a więc jedną zimę i to dość ostrą i długą, ma już za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Również dziś ogarnąłem autko z kurzu i w końcu pozbyłem się problemu ze słabym odpalaniem "na gorąco" czego winą była zbyt niska dawka startowa. Jeszcze raz Wielkie Dzięki gusiak11 za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 xMarcin95x, spoko nie ma sprawy GrzegorzLU, na powłoce zima robi takie wrażenie .... że normalnie strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ciesze sie Macku, ze jestes zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SISeniorita Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam sąsaiada z "Braci" vectra jak nowa , miło mieć taka w sąsiedztwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Panie/Panowie wtorek/sroda to maja byc najcieplejsze dni. Jesli pogodynka sie nie rozmysli proponuje cos tam chlapnac. Bede pewnie myl RS6 sroda kolo 15tej. Zobaczymy jak sie ma prawie 3miesieczny Sonax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dziś popracowałem nieco nad wnętrzem, pogoda sprzyjała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 lewy po ? czym pracowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Tak, lewy po czyszczeniu. Srodek to Gliptone Gt15. Jeszcze pozostaje impregnacja srodkiem gt11. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 i pewnie nabral przyczepnosci i puszystosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam sąsaiada z "Braci" A witam, witam Koleżanka też z "Braci" ? Znam w moim bloku jedną Dorotę, wiec może nawet się znamy. A koleżanka Dorota czym do nas przyejdzie ? vectra jak nowa eee do "nowości" trochę jej jeszcze brakuje, ale powoli, powoli i będzie coraz lepiej. miło mieć taka w sąsiedztwie To auto mojego ojca, takze nie jest z sąsiedztwa. tylko fotki robiłem koło domu. Ale w śąsiedztwie stoi Clio II mojej żony i mój Superb II - też ładne [ Dodano: 8 Październik 2013, 13:55 ] Panie/Panowie wtorek/sroda to maja byc najcieplejsze dni. Jesli pogodynka sie nie rozmysli proponuje cos tam chlapnac. Jstem "za", tylko dziś czy jutro? Griffe, pwoied zmi jeszcze jak się czyści tego mamuta do suszenia? Normalnie do pralki na 40 stopni i jazda? [ Dodano: 8 Październik 2013, 13:56 ] Dziś popracowałem nieco nad wnętrzem, pogoda sprzyjała No i Saabik robi się coraz ładniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi