Big Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Byłem i umyłem Oto efekty: Kropelkowanie 2 tygodniowego Zymola Carbon (sorry za jakośc ale robiłem na szybko komórką) No i efekt po całej zabawie: Paweł, miałeś rację ten ręcznik jest genialny !!! Jego chłonność to jakieś czary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Paweł, miałeś rację ten ręcznik jest genialny !!! Jego chłonność to jakieś czary Big jaki ręcznik masz na myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Taki duży szary, do wycierania auta. Jakiej firmy nie pamiętam. Trzeba się zapytać Griffego. Ma zarąbistą chłonność i gramaturę, coś koło 1200-1300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Chemical guys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Chemical guys Pisze na nim Super Towels, wiec chyba nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Big szacun za dzis, niestety nie dalem rady, ale jak wyszedlem z pracy to ziab. Ciesze sie, ze recznik sie podoba, dokladnie to Chemical Guys - Wooly Mammoth Drying Towel, gramatura to tylko 880, ale jak widac wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Big szacun za dzis Eee tam takie szybkie (1,5 godzinki) mycie i odfkurzanie. Chemical Guys - Wooly Mammoth Drying Towel Czyli Grzesiek jednak ma rację a ja przyynajmniej wiem co mam Ciesze sie, ze recznik sie podoba Oj daje radę, daje radę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 jak na recznik to gramatura jest wystarczajaca na vana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Big, zapisuję się na testy tego mamuta, może swojego flufiego zmienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 cimals, no to na następnym spotkaniu, jak będę mył auto, to ci zademonstruję jak on działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Dziś od 11 będziemy myć z borowa. Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gdzie ci detailerzy Taka ładna pogoda, a byłem tylko ja i Norbert Na dowód, że mycie było foto z kalkulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 moja skodzina też czysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Co ona taka wysoka Auto ma lezec jak suka przy panu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bo to z polskiego salonu z oryginalnym pakietem na bezdroża ( +30mm w górę i metalowa płyta pod silnikiem). Może za jakiś czas pójdzie w dół. Od obecnego stanu to przydałoby się minimum -60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 z oryginalnym pakietem na bezdroża ( +30mm w górę i metalowa płyta pod silnikiem) Zawieszenie stworzone na Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 borowa, jaka piękna .... wiata cimals, ale żeś wypucował ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tak sie tylko zastanwiam czy Rafal myl pod wiata Seata czy wracal do domu poltorej godziny, bo przeciez gdyby normalnie jechal: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 bo przeciez gdyby normalnie jechal: Griffe, mało nie oplułem monitora A tak w ogóle to w tym tygodniu muszę, zgodnie z Twoimi radami, potraktować moją powlokę na Superbie glinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Można było się pośmiać przez chwilę, ale ile można? Pffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 To i ja coś wrzucę A co wy się tak na Rafała uwzieliście ? Obrazi się i przestanie przyjeżdżać na spoty Diesel musi dymić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A co wy się tak na Rafała uwzieliście ? Ależ ja Rafała bardzo lubię !!! A to dymienie to taki nasz folklor A tak na poważnie, to każdy z nas chciałby mieć takie odejście jak ta czerwona rakieta Rafała !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja wiem to, ale chłopak się kiedyś załamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja to bym nie chial takie odejscia Tak na powaznie to tylko chcemy go sprowadzic na CZYSTA droge "etyliny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Obiecuję, że dopóki nie kupię TFSI nie będziecie musieli oglądać i wąchać klekota Z mojej strony EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi