SISeniorita Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Pod Rossmanem było dzić czuć zapach kosmetyków do aut szkoda że mnie dziś omineło A jaki pomysł na zimowe spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Olimp oraz Plaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Olimp nie, do srodka nam nie pozwola wjechac a pod plaza cieplutko, cos sie posmalcuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Griffe, z tym smalcowaniem w zimie może być różnie. Niestety nawet na -2 w Plazie nie będzie minimum +15 stopni, a to minimalna temp. dla większości wosków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 big tam jest minimalna 20 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Big a goraca atmosfera spotow A te kilogramy woskow Jak bedziemy tylko jezdzili winda do sfinksa i kfc to na wiosne bedzie GRUBO i to doslownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 a w portfelu cienko [ Dodano: 25 Wrzesień 2013, 20:41 ] i ja tu tylko o jedzeniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jutro sprawdzimy temp.... i kuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak bedziemy tylko jezdzili winda do sfinksa i kfc to na wiosne bedzie GRUBO i to doslownie Oj w to to nie wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Było spróbować mnie wyprzedzić, nie miałbyś wtedy tego problemu Buahahaha BTW, nie ma to jak kręcić filmik o wydechu od przodu samochodu Super mruczy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 co ja poradze ze co podchodzilem to silnik gasil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 podchodzilem to silnik gasil a to skurczybyk jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Gdyby ktos mial jeszcze wpasc auta stoja parking -2 pod sciana od up. Lipowej a rada starszyzny siedzi w sfinksie. Jedno z dzis, jeden sie zgubil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jedno z dzis, jeden sie zgubil On się nie zgubil. On nie wyczuł naszych intencji No jak nasze spoty będą wyglądały tak jak dzisiejszy, to faktycznie na wiosnę będzie grubo, oj bardzo grubo Paweł, jeszcze raz dzięki za ręcznik !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 To co Macku jutro glinka, mycie i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 To co Macku jutro Glinka, mycie i te sprawy Czemu nie Jak będzie ładna pogoda, to podjadę ojca Vectrą C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Tak jak bedzie ladnie to i ja wpadne zony wozidlem, jest co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja niestety nie zdążyłem dziś, a miałem plany, przedłużył mi się zakup samochodu dla znajomego do tego dopiero dziś dopinam zamówienie na produkty .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Trzeba bylo sie przylaczyc "na spoldzielnie" i bys juz mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dzięki za dziś. Szczególne podziękowania dla Pawła za "podróżo-umilacz" w trakcie powrotu do domu Tak na przyszłość, uważam, że Plaza jest idealnym miejscem na jesienno-zimowe spoty. Udanego jutrzejszego mycia i aby Wam pogoda dopisała na trzeci dzień spotowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Griffe, będziesz dzisiaj na naszej miejscówce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jest taka opcja, S3 kwalifikuje sie do mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 27 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja myślę, że, że gdzieś w okolicach 16:30 - 16:45 powinienem się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Postaram sie zatem tez o tej byc, szkoda, ze nie mozesz teraz, takie slonce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi