Skocz do zawartości

[Lublin] Spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wczorajszym odechcialo mi sie wszystkiego - oj chyba musze pomarudzic.

Pojde nawoskowac lodowke - przynajmniej duza i czarna :kox:

Wpadlem na chwile, cicho, pusto i smutno. Kupilem poduszke w Jysku i zawinalem sie do domu dajac popis Launch Control na budowie ronda, spora widownia w pomaranczowych kamizelkach ;)

Opublikowano

Co tu tak cisza ??? Byłem dzisiaj na naszej miejscówce. Myłem Superba i .... kurcze nikogo nie było. Słoneczko, gorąco, 8-) a tu nikogo. Gdzie ci detailerzy :evil:

Opublikowano

Jeżeli będzie ładna pogoda to będę mył gdzieś od 16.30. Jeżeli będzie zimno/mokro to przyjadę normalnie na spota na 17 ;)

Trzeba będzie posłuchać potworka po wizycie w MG :-]

Opublikowano

Powinienem byc kolo 16tej - chyba zdaze wrocic.

Jesli bedzie brzydko - deszcz/zimno proponuje parking -2 w Plazie. Cieplo i sucho - w sam raz na spot uwalonych aut :D

Opublikowano
Jesli bedzie brzydko - deszcz/zimno proponuje parking -2 w Plazie. Cieplo i sucho - w sam raz na spot uwalonych aut

Jestem "za". Czyli jeśli nie pada, to nasza stała miejscówka, a jeśli będzie padało, to Plaza i -2.

Paweł, ile mam kasy wziąć dla Ciebie za ręcznik ?

Opublikowano

To daj znać jak już będziesz coś wiedział. A do czwartku będziesz miał ręczniczek, czy trzeba jeszcze trochę poczekać ?

Opublikowano

Bez tego V8 potrafi wlaczyc tam nie jeden alarm, starac sie nie musze, zeby to zrobic, raczej zeby tego nie zrobic ;)

Macku na 99.99% recznik bedzie do odbioru na spocie.

Opublikowano
Macku na 99.99% recznik bedzie do odbioru na spocie.

Super !!! Bo mnie dzisiaj ten mój wafel już do końca wkurzył.