Griffe Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Po wczorajszym odechcialo mi sie wszystkiego - oj chyba musze pomarudzic. Pojde nawoskowac lodowke - przynajmniej duza i czarna Wpadlem na chwile, cicho, pusto i smutno. Kupilem poduszke w Jysku i zawinalem sie do domu dajac popis Launch Control na budowie ronda, spora widownia w pomaranczowych kamizelkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Co tu tak cisza ??? Byłem dzisiaj na naszej miejscówce. Myłem Superba i .... kurcze nikogo nie było. Słoneczko, gorąco, a tu nikogo. Gdzie ci detailerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 jak bys napisal wczesniej to napewno by sie ktos zjawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wczoraj byłem z Norbertem. Tzn. tylko Norbert mył, ja byłem towarzysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ale w czwartek się wszyscy meldujemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jeżeli będzie ładna pogoda to będę mył gdzieś od 16.30. Jeżeli będzie zimno/mokro to przyjadę normalnie na spota na 17 Trzeba będzie posłuchać potworka po wizycie w MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 tak, biG Coli dla mnie wes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Oczywiście, pamiętam o Colli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 moje auto jest o tyle brudne ze jesli nie bedzie sie dalo myc w czwartek to wybiore sie z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jak będzie ładnie w czwartek, to podjadę czymś innym niż zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Rower yupi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Rower yupi ! Nooo ... niekoniecznie, ale pomysł całkiem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Powinienem byc kolo 16tej - chyba zdaze wrocic. Jesli bedzie brzydko - deszcz/zimno proponuje parking -2 w Plazie. Cieplo i sucho - w sam raz na spot uwalonych aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ok jbc Dirting Aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jesli bedzie brzydko - deszcz/zimno proponuje parking -2 w Plazie. Cieplo i sucho - w sam raz na spot uwalonych aut Jestem "za". Czyli jeśli nie pada, to nasza stała miejscówka, a jeśli będzie padało, to Plaza i -2. Paweł, ile mam kasy wziąć dla Ciebie za ręcznik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To daj znać jak już będziesz coś wiedział. A do czwartku będziesz miał ręczniczek, czy trzeba jeszcze trochę poczekać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Plaza -2 ktos chce zrobic Echo nowym wydechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Bez tego V8 potrafi wlaczyc tam nie jeden alarm, starac sie nie musze, zeby to zrobic, raczej zeby tego nie zrobic Macku na 99.99% recznik bedzie do odbioru na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Macku na 99.99% recznik bedzie do odbioru na spocie. Super !!! Bo mnie dzisiaj ten mój wafel już do końca wkurzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam! :-) Rozumiem, że spot planujecie na 16? i mniej więcej ile czasu? Z chęcią w końcu wpadnę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Hej spot bedzie 26.09.2013 o godzinie od 16 mniej wiecej do 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dzięki za informację. A może dziś ktoś wybiera się przepłukać furkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 wlasnie nad tym mysle [ Dodano: 24 Wrzesień 2013, 15:31 ] moze Cimals sie wybierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meehau Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Grzegorzu a bierzesz ze sobą jakieś oprzyrządowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi