borowa Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Wczoraj wieczorem opłukałem, był czysty do momentu wjechania na moją ulicę, uznałem że dopóki tak to będzie wyglądało to już go nie ruszam. Szkoda zachodu. Chętnie bym Was dziś odwiedził, ale o 16 mam ostatni wykład na prawko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ktoś zjawi się dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ja moge podjechac siedze w domu i sie nudze Biga pomecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ok, będę na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 z dzis Witamy nowego członka spotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Melduje się w ciepłym domu, dzięki za spotkanie, miło było poznać wszystkich którzy dzisiaj dopisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 No Grzesiek, masz tempo, już fotki dodane Jak zwykle było miło i fajnie, no i witamy nowego kolegę z nietuzinkowym samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Staram sie [ Dodano: 12 Wrzesień 2013, 21:53 ] http://allegro.pl/opel-astra-iii-serwis ... 85258.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 te Clio to 2,0 170KM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 haahhaha Big zdejmij to albo zmien silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 czyli jednak nie swap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 te Clio to 2,0 170KM? 2.0 16V miał najpierw 172 a potem 182 KM. [ Dodano: 13 Wrzesień 2013, 06:53 ] haahhaha Big zdejmij to albo zmien silnik Grzesiek, ale działa, no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Przypadkowy spot spontan zaliczony. Lukk działał blisko 6h, mi to zajęło 6min... I na koniec lecimy na bogato programem "trzecim" Zmęczyłem się jak nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Przypadkowy spot spontan zaliczony.Lukk działał blisko 6h, mi to zajęło 6min... Zmęczyłem się jak nigdy Nie 6 tylko 5.40 a Ty nie 6 minut tylko prawie 7 Jest i "shajn" po proszku i jeszcze więcej "shajnu" Sponsorem imprezy był oczywiście MC a ten Pan na górze po lewej to lotna dostawa Mac Drive na parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jutro cos ten teges? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja stety/niestety odpadam, po cieżkim boju z obroną pracy lic. rozlozylo mnie i pozbierac sie nie moge ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja odpuszczam. Nie ma sensu myć w taką pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jutro cos ten teges? Chyba przełożymy na kolejny czwartek , bo ja też dziś nie za bardzo mogę. P.S. Paweł, jeśli trzeba ci podrzucić kasę za ręcznik (mamuta), to mów i jakoś podajadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja niestety również odpadam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 czyli spot za tydzien ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 czyli spot za tydzien ? No, raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja odpuszczam. Nie ma sensu myć w taką pogodę. moowilem nie raz, w ogole nie ma sensu myc bo i tak bedzie padac, no chyba, ze na sprzedaz Big spokojnie damy rade. Za tydzien ma byc lepsza pogoda i moze nawet czarna bestia, chociaz plany sie obrocily o 180stopni - zycie, jest upgrade zawieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Griffe, a jak z mocą? Podciągnięte coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Nawet jeszcze nie pojechala no mody mocowe, chociaz spotkanie ustawione, graty czekaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 moowilem nie raz, w ogole nie ma sensu myc bo i tak bedzie padac, no chyba, ze na sprzedaz Ja tam nikomu nie bronię myć w taką pogodę. Szkoda tylko pracy, bo ledwo się wyjedzie i znowu będzie brudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi