GrzegorzLU Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Big, bez fotek sie nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 GrzegorzLU, fotki bedą jak wrócę z pracy do domciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 My z Drwalem tez nie proznowalismy przez weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 no ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Big, Na innym naszym wspólnym forum są zdjęcia C3 mojej mamy którą robiłem tak samo na działce, do siostry przejachala koleżanka i zobaczylą że robie foty i pado to samo pytanie na handel ??? W ten weekend jak pisze Griffe, robilśmy auto, idzie sąsiad i to samo... na handel Wiec no nie wszyscy rozumieją nasza pasję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 gusiak11, no coś w tych chyba jest A oto obiecane fotki: Przed: Glinka po oczyszczeniu przedniego lewego błotnika: No i po : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam Lubelską ekipę! Dobrze wiedzieć, że jest nas trochę czy organizujecie jakieś spoty? chętnie poddałbym mój samochód Waszej opinii co do detailingu, bo w tej kwestii jestem jeszcze laikiem pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 MD, spoty sa co dwa tygodnie w czwartek na ul. koncertowej kolo lidla na parkingu wielopoziomowym jest myjnia bezdotykowa i tam tez sa spoty kolo 18, a co bedzei w zimie zobaczymy ZAPRASZAMY !! (odezwał sie ten co był RAZ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Oczywiscie, ze tak. Najblizsze spotkanie planowane jest na czwartek 19wrzesnia a stali byealcy zaczna wczesniej - pewnie kolo 16tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 MD, spoty sa co dwa tygodnie w czwartek na ul. koncertowej kolo lidla na parkingu wielopoziomowym jest myjnia bezdotykowa i tam tez sa spoty kolo 18, a co bedzei w zimie zobaczymy ZAPRASZAMY !! (odezwał sie ten co był RAZ ) Najbliższy będzie w ten czwartek? Chętnie podjadę Dzięki za info Griffe hehe a świerzaki na którą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W najblizszy niestety wszystkim nie pasuje, co nie znaczy, ze chlopaki nie wpadna. Jak masz czas zapraszamy na 16ta, ale mowie o 19.09, bo w najblizszy czwartek mnie nie bedzie. Dzis podjechalem sam testowac powloki na "na wlasnym podworku" - kurde robia szal - auto umyte sama woda zdemineralizowana, jak tak dalej pojdzie bede myl chyba "woskiem na goraco" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W najblizszy niestety wszystkim nie pasuje, co nie znaczy, ze chlopaki nie wpadna.Jak masz czas zapraszamy na 16ta, ale mowie o 19.09, bo w najblizszy czwartek mnie nie bedzie. Postaram się zjawić przeglądam zdjęcia ze spotów i nachodzi mnie jedna myśl.. gdzie mam mojego kopciucha zostawić, bo trochę nie pasuje do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Podstawisz ogarniemy, akurat Saab Aero to ten teges - kwasny wozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 uwierz ze cytryna moze lepiej nie wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 gdzie mam mojego kopciucha zostawić, bo trochę nie pasuje do reszty obok mojej skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ja przyjadę jeszcze raz Tranzitem i juz nikt nie bedzie sie wstydził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jak nie będzie padało, to dziś podjadę na nasza miejscówę Clio zony, bo jest zakurzone jak cholera i trzeba mu zrobić prysznic. MD, nie mieszkasz przypadkiem gdzieś koło poligonu w domkach ? Pytam, bo jak czasem idę boczną od ul. Solarza uliczką, to przy jednym z domów, stoją zawsze 2 Saaby (niebieski 9-3 vigen i 9-5 kombi) z klubu Saaba. P.S. Griffe, pamiętasz o zamówieniu dla mnie tego ręcznika do suszenia o którym ostatnio rozmawialiśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Big oczywista oczywistosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MD Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 uwierz ze cytryna moze lepiej nie wygladac gdzie mam mojego kopciucha zostawić, bo trochę nie pasuje do reszty obok mojej skody Ja przyjadę jeszcze raz Tranzitem i juz nikt nie bedzie sie wstydził Panowie przekonaliście mnie, zaparkuję między Skodą, a Citroenem, a zastawicie mnie jeszcze Tranzitem hehe Big to samochody Małgosi z Saab Klub Polska, do którego tez należę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Bawcie sie dobrze jutro po 16tej, my dzis po 3ciej opuszczamy Kozi Grod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Griffe, gdzie jedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 kiedy kolejne spotkanie ? Można dołączyć Szarym niczym mysz kościelna A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 kiedy kolejne spotkanie ? 19.09.2013 r. od godz. 17 Big to samochody Małgosi z Saab Klub Polska, do którego tez należę. No to ładne autka ma dziewczyna Szczególnie ten niebieski Vigen robi niesamowite wrażenie Big oczywista oczywistosc To fajnie, bo już mam dośc mojego starego wafla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 mimo ze spota nie ma jedzie sie ktos chlapnac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 GrzegorzLU, jak nie będzie padało, to może ja się Clio po 17 wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi