Big Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja dotrę gdzieś tak na 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Zapowiada sie, ze pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzieki za kolejny fajny spocik. Jak zwykle atmosfera super. Patgor - milo bylo poznac. 8aut wiec calkiem calkiem, nawet sporo jak na nasz staly sklad. Byc moze kolejny nawrocony/nawiedzony sie pojawi Audi S6. ciagle czekamy na gusiak11 i Viera. Kilka szotow: Big pokazuje jak zadaje szyku na niedzielnych potancowkach - norbertoo i GrzegorzLu podlapali i cwicza, a cimals nie czul klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki chłopaki za kolejny super spocik. Atmosfera jak zwykle super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzięki Panowie za miłe powitanie Do zobaczenia następnym razem! PS. Atmosfera super, ale zabawa to dopiero się zaczęła jak się rozjechaliście. Panowie z S3 nabrali wigoru i przez 5 minut dali popis takiego lansu, że mi na kolejny rok starczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kurde po zadrościć czasu wolnego chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To był bardzo pracowity spot, ale chociaż "odpocząłem" od codziennych spraw GrzegorzLU, Griffe, ładne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dla scislosci popis lansu nie tyczy sie naszego S3 - mnie juz nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no przecież piszę, że lans się zaczął jak się wszyscy rozjechaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no przecież piszę, że lans się zaczął jak się wszyscy rozjechaliście napisz coś więcej borowa, myślałem, że się spróbujemy na solidarności chwilę gusiak11, znasz jeszcze jedną srebrną O2 kombi z ocp na klapie z Lublina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 borowa, myślałem, że się spróbujemy na solidarności chwilę Nie, no nierozgrzany itd. A tak na serio to nie chciałem Ciebie okopcić, bo na srebrnym bardzo widać sadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 napisz coś więcej Standardowo, "umc umc" aż się szyby trzęsły, darcie japy jak to się chłopcy dawno nie widzieli i gdzie to oni sobie teraz się na noc nie wypuszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 borowa, myślałem, że się spróbujemy na solidarności chwilę Nie, no nierozgrzany itd. A tak na serio to nie chciałem Ciebie okopcić, bo na srebrnym bardzo widać sadzę widziałem w lusterku, że to ja Ciebie okopciłem trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 gusiak11, znasz jeszcze jedną srebrną O2 kombi z ocp na klapie z Lublina? nie trafiłem a co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ktos zastawil srebrnym kogutem kombi z wlepa Grzesia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie była to moja skodzina pytanie jeszcze kiedy i gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 nie trafiłem a co?? ja też nie, ale tym bardziej jestem podejrzany pytanie jeszcze kiedy i gdzie ?? pod tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 jest łet luk Sobotnie mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 we 2 osoby sprzątać smarta z jednej strony? może fotel wyjmowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 a 4 nim przyjechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Sobotnie mycie Chyba o kimś zapomniałeś wrzucając jedno zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 nie mialem wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ufff, całą sobotę przesiedziałem na działeczce pucując ojca Vectrę C. Efekt, jak na ręczną korektę, uważam za zadowalajacy. Na koniec poszło HDC i Zymol Carbon. Po tym wszystkim kumpel z działki obok chciał żeby powiedzieć mu co to za kosmetyki, bo i on by tak chciał, ale jak zaczałem mówić co po czym i za jakie pieniądze, to jakoś mu ochota zaczeła mijać. Aczkolwiek umówiliśmy się, że stworzę mu taki mały, budżetowy, zestawik. P.S. Nowy tekst usłyszałem, po umyciu Vectry i cyknięciu paru fotek. Inny sąsiad podchodzi do mnie i pyta " Sprzedaje Pan?" Ja na to, że nie. Po prostu, przygotowuję się do procesu czyszczenia. Na co usłyszałem następującą odpowiedz: "Oj chyba Pan jednak sprzedaje, bo Pan umył i zrobił zdjęcia, a jak ktoś robi zdjęcia, to raczej na sprzedaż " Ludzie są po prostu niesamowici. Brakowało jeszcze tylko słów, że skoro pan sprząta to na pewno pan sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi