Griffe Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Niestety Grzesiu, szyby byly robione po plebeysku Zymolem, natomiast deska to "tylko" SmartWax Smart Dressing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 S3 czeka Panowie na Was Jeżeli oprócz kluczyka do auta przekażesz jeszcze pilot do bramy... to pomyślimy A tak już całkiem serio, bardzo miło spędzone popołudnie, więc jeżeli dogadamy jakiś termin można zrobić powtórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 S3 czeka Panowie na Was Jeżeli oprócz kluczyka do auta przekażesz jeszcze pilot do bramy... to pomyślimy A tak już całkiem serio, bardzo miło spędzone popołudnie, więc jeżeli dogadamy jakiś termin można zrobić powtórkę Zapowiada sie bardzo ladnie popoludnie... dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dziś odpada, można powiedzieć, że jestem zajęty, a po drugie, póki co za mocno "brudzisz" aby ogarnąć środek czerwonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Co robimy w ten czwartek ze spotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No chyba robimy ... spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ale z Rafełem zrapiemy sie po glowie czy z Tą Warszawa to byla propozycja powazna czy na lewo rzucona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Z ekipa warszawska sie spotkac i kebsa na francuskiej zrobic zawsze mozna Jak nie, to mam juz naszykowany fotelik rybacki i furke do mycia tez sobie wytypuje, mam niezlego szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 ja Ci pomoge wes szczotki gąbke i zbieraczke do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jesli byliby chetni na "prace zbiorowa" moge wpasc zapuszczonym pugiem. metamorfoza bedzie spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dawaj, chociaż będzie się coś działo Bo Big i Grześ myli wczoraj, Norbert pewnie będzie jak zwykle marudził, ja swojego nie dotykam także... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Norbert pewnie będzie jak zwykle marudził Jeżeli nie będzie zacieków to nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jesli beda chetni na 16, nie widze problemu, o 19 jestem umowiony i nie moge tego odwolac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W takim razie melduję się jutro o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 borowa, teraz Ci wierze ze u Ciebie sie kurzy na osiedlu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukk Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Do której macie zamiar szorować ? Bo ja niestety do 19 w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 do 19 do 20 sie posiedzi [ Dodano: 29 Sierpień 2013, 20:30 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Grzesiu dobra fota zalogi Geyoldboysow w ruchu Podziekowal jak zwykle wszystkim za spota. Wpadlem z opoznieniem, ale za to obiecanym szczurem, kolektywnie, wspolnymi silami ogarnelismy lefka bez dachu tu i tam. Byla przejazdzka bez dachu, testy QD i super atmosfera. Niestety z Big'iem nie polecamy stacji BP - nie maja znizek dla waginosceptykow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 w sumie to juz drugi lew cabrio na naszym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Spokojnie mam jeszcze kilka w zanadrzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 dla tych co nie byli a żaluja to za tydzien nastepne spodkanie nie mozemy zyc bez siebie i bd spotykac sie co tydzien o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 forumowiczom chyba spodobała się miejscówka, ponieważ widziałem na niej po za spotem kilka aut widocznych tu na zdjęciach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 bardzo mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jak widać na załączonych zdjęciach, odpychanie wody po fenomenalnym wosku "program 3" perfekcyjne djtomas, bo auto trzeba myć częściej (ewentualnie płukać) niż są organizowane spoty Tak więc od tej pory spoty będą... co tydzień! Zapraszamy w następny czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Co tydzien innym autem nie dam rady raczej, trudno beda sie czasem powtarzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi