gusiak11 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 wszystkich nas kiedys pokara elektrykami lub cos w ten desen i wtedy nie bedzie kle kel kel, czy gul gul gul tylko szuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimals Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 borowa, ale Ci dokuczają. Diesel musi dymić! A z tym masz coś wspólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mini spocik Cos tam sie mylo cos smarowalo cos tam głaskało Foto: [ Dodano: 9 Sierpień 2013, 23:00 ] i teraz taki fajny tescik dla tych co nie wierza w HDC... u mnie na aucie nigdy nie byl stosowany cleaner HDC po uzyciu chyba sami widzicie ktora czesc maski jest po uzyciu a ktora przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki za wczorajszego spot spontana ps. Co Wy tam wiecie o dymieniu... W ubiegłym roku ponad miesiąc bez jakiegokolwiek mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dzięki za wczorajszego spot spontana ps. Co Wy tam wiecie o dymieniu... Obrazek W ubiegłym roku ponad miesiąc bez jakiegokolwiek mycia Przyciemnia lakier lepiej niz HDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Pamietacie, ze to ta sroda godzina17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 proponuje nawet 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Oczywiście, melduję się o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja też będę, ale nie wiem o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 w srode chyba kameralnie Dłuuugiii weekend ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Griffe, miałbyś coś przeciwko gdybyśmy wpadli z Norbertem bez autek "pod wpływem" i później poprosili o małą podwózkę RSem do centrum? Uznaliśmy, że wieczorem wypada się zabawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 spoko loco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja oczywiście również się pojawię [ Dodano: 13 Sierpień 2013, 19:18 ] borowa, jak to bez auta ?? To na jakie dymki my będziemy patrzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A jednak pewnie będę autem... trudno. W ostateczności mogę się napić Pepsi z Lidla... Melduję się o 17, ale na pewno nie myję auta, zrobiła to za mnie dzisiejsza ulewa, może przy okazji następnego spota oblecę parcha ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Pamietacie, ze to ta sroda godzina17 Ja odpadam - holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Karawan juz zapakowany, metalhalogeny, karcher i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vectra2004 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 witam, tak całkiem z innej beczki mam pytanie. Gdzie w lublinie moge kupić wosk samochodowy, jakiś collinite albo natty,s? Zamówiłbym w jakimś sklepie internetowym ale potrzebuje na gwałt i obawiam sie ze na piątek by mi nie doszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 vectra2004, http://www.excede.pl/ tu kupisz dobry wosk od reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineMaster-pl Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 vectra2004, Jak jesteś zainteresowany to mamy na wyprzedaży Coli 915 i Megsa #16 i można się spotkać na mieście i odebrać osobiście, nawet dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ShineMaster-pl, to moze na spota wpadniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 To wezcie na spot gabki Flexipasd 135mm pare sztuk z kazdej twardosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 bedzie ktos wczesniej niz przed 17 na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Pewnie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ten co sie zawsze spoznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi