Gość Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 od niedawna zajmuj się praniem i kompleksowym czyszczeniem samochodów, jeszcze nie mam własnego lokalu usługi wykonuje u klienta, jednak zaczynam sie rozgladac nad własnym miejscem, założyc takie małe spa dla samochodów wraz z renowacja lakieru ,odmładzaniem samochodów. i teraz kilka pytan: 1.nim ludnosci w miescie 2.wielkosc lokalu 3.usytuowanie lokalu 4.warunki jakie musze spełniac aby móc taka działalnosc prowadzić dodam jeszcze ze w okolicy znajduja sie 15 i 40 tys miasta połozone niedaleko od siebie gdzie mam tego typu usług
Thomas Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 1.nim ludnosci w miescie "nim " ?? może to miał być min ?? 4.warunki jakie musze spełniac aby móc taka działalnosc prowadzić na pewno pozowlenie na myjnie, chociaż to nie będzie myjnia,ale będziesz mył samochody ... więc rozumiesz ...
Thomas Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 ludność ludnością,reklama też robi swoje,a najlepiej poczta pantoflowa skądś to znam
Gość Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 no to chcesz mi powiedziec ze niema znaczenie wielkość miasta bo jak dobrze bedziesz robił to nawet z okolic beda przyjezdzać?? tak jest w twoim przypadku?? bo widze ze jestes z gdanska ja z okolic malborka i na tym terenie chciałbym założyć taki interes
Thomas Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 mariocool, fakt,że wielkość też ma znaczenie,ale ważne są też inne czynniki jak : - reklama ( w końcu musisz mieć klientów ) - konkurencja ( tutaj fajnie żeby jej było jak najmniej ) jakość Twoich usług ( wtedy nawet jeżeli jest konkurencja,a robisz dobrze,żę nikt nie ma zastrzeżeń to się nawet martwić nie musisz bo sami ludzie Cię polecą jeżeli jesteś z okolic Malborka , w sumie to wg mnie fajnie by było zrobić to w Malborku zawsze większa szansa
Rekomendowane odpowiedzi