yacek _b Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 hmm, nie wiem może mi monitor przekłamuje bo u mnie w małej butelce jest jaśniejszy ten szampon ( różowy ) , ale jak mówię mała butelka .
Tworek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ok, wstępnie przecedziłem to przez sitko, jakieś zwykłe co w kuchni było Jest lepiej, ale coś tam jeszcze pływa, narazie zostawiam tak jak jest. yacek _b, nic nie przekłamuje, róż jest bardzo nasycony, wyraźny, mocny.
yacek _b Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 hmm , no nie wiem , patrze teraz na zdjęcie jakie zamieścił Mariusz w swoim sklepie i tam kolor jest inny , zbliżony do małego opakowania .
Koli_7 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja mam #931 i jest jednolitego koloru w sumie takiego jak na Twoim zdjęciu i nic tam w środku nie pływa.
tukolarz Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Tworek, u mnie to wyglądało tak: Po pół roku wygląda podobnie... choć trochę czegoś tam pływa. Nawet na zdjęciu z SCS widać, że coś tam jest. Ale ja się tam w ogóle tym nie przejąłem. Towar jest spoko, na zdjęciach w necie wygląda to podobnie jak u mnie . Do pianowicy tego się przecież nie leje, a lakieru też nie porysuje . Tworek, moim zdaniem to takie cedzenie jest niepotrzebne, bo te drobinki rozpuszczają się kiedy je dotkniemy- ot taka specyfika produktu . Zwróć się najwyżej do Sprzedawcy o wyjaśnienie. Podejrzewam, że kupowałeś tak jak ja w SCS . Dla porównania zdjęcie z autogeek.net: Szkoda za to, że nie dostałeś 932 w takim opakowaniu (zdjęcie ze strony oficjalnej DG): Spałbyś pewnie spokojniej .
Rekomendowane odpowiedzi